Teodora GRMI! Voli da stavlja VRELE fotografije, a iza svega stoje roditelji: “Tata me podržava” (FOTO)

Kako je istakla, njena mama je inače neverovatno sramežljiva, ali kada treba da je namesti za fotografiju, sva njena povučenost nestane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Teodora Tedi Mutinjo (21) iz Floride na Instagramu je okupila pravu armiju pratilaca koji uživaju u njenim provokativnim fotografijama. Sadržaj koji im ona plasira je obilat, a iza svega, kaže, stoje njeni roditelji Redži i Mau, oboje 39-godišnjaci.

Često me pitaju kako nastaju moje savršene fotografije. Ne slikam se sama, ne slikaju me ni dečko ni prijatelji, već roditelji – otkrila je svojim pratiocima, a ima ih preko četiri miliona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja ih čak ni ne molim za pomoć, sami se nude. Ne mrzi ih da čekamo satima idealno osvetljenje, niti da isprobavamo više poza i uglova. Kada moja mama vidi neko mesto koje joj se čini super za sliku, sama me pozove – kaže.

– Moja mama je inače neverovatno sramežljiva, ali kada treba da mene namesti za fotografiju, sva njena povučenost nestane – priča Teodora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Theodora Moutinho (@teddybearosito)

Podršku joj pruža i otac – tako što je fotografiše, ide sa njom u teretanu i učestvuje u snimanju za Tik Tok.

Roditelji kažu da su ponosni na nju.

– Uvek je volela da je u centru pažnje, pa kada je rešila da se probije na Instagramu, želela sam da joj pomognem. Ona je vredna devojka i zaslužuje samo najbolje u životu – kaže majka, dok otac dodaje da “Teodora ima moć da se neverovatno poveže sa ljudima”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Theodora Moutinho (@teddybearosito)

– Ne boji se da stoji iza onoga u šta veruje. Uvek sam uz nju, a i mene samog fotografija zabavlja – kaže otac.

– Karijeru na društvenim mrežama počela sam s 14 godina i pokrenula sam YouTube kanal sa savetima za šminkanje jer da budem pred kamerom. Kad mi je bilo 17 godina promenila sam sadržaj jer sam shvatila da ljudi vole fitnes sadržaj – kaže influenserka, zaključujući da joj jedini problem pravi Instagram zbog svojih pravila o golotinji.

BONUS VIDEO



Izvor: Blic Žena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar