Dule Savić za Objektiv posle poraza Zvezde od Šerifa: Opet nas je koštalo ono balkansko “lako ćemo”

Ovu, ali i mnoge druge zanimljive priče čekaju vas u štampanom izdanju Objektiva za četvrtak 12. avgust

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: STARSPORT

Crvena zvezda završila je takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona već u 3. kolu.

Bolji od šampiona Srbije bio je moldavski Šerif koji je posle 1:1 u Beogradu slavio sa 1:0 u Tiraspolju i ukupnim rezultatom 2:1 zakazao dvomeč protiv zagrebačkog Dinama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bleda i bezidejna igra crveno-belih dovela ih je do toga da spas sezone traže u plej-ofu za Ligu Evrope protiv rumunskog Kluža.

Legendarni napadač i član upravnog odbora Crvene zvezde Dušan Savić istakao je za Objektiv da mnogi nisu bili svesni kvaliteta moldavskog šampiona.

– Ljudi nisu imali predstavu o kvalitetu Šerifa. Mislilo se o dvomeču protiv Dinama i nije se davalo značaja ekipi protiv koje je trebalo da se igra. Šerif je za taj jedan gol bio bolji i prošao je dalje. Klub na svoj način mora da vidi ko je odgovoran kako se ove situacije ne bi ponavljale – počeo je priču Dušan Savić, pa dodao:

– Ponovo nas je koštalo ono srpsko-balkansko lako ćemo. Mi ispadamo od šampiona Kipra (Omonije prošle sezone) i Moldavije, potcenjujemo, a ne primećujemo da su drugi napredovali. Posebno oni finansijski jaki koji su ulagali kako u igrače tako i u infrastrukturu.

Da li će šamar otrezniti crveno-bele koji su prošle sezone porazom od Omonije krenuli u fenomenalnu seriju evropskih rezultata videćemo već u utorak 17. avgusta kada će na Marakani gostovati rumunski Kluž. Legendarni napadač Zvezde smatra da četa Dejana Stankovića zaslužuje mesto u Ligi Evrope.

– Ne poznajem ekipu Kluža, ali bilo bi tragično da ispadnemo. Zvezda je klub koji zaslužuje plasman u Ligu šampiona, a kada se već to nije desilo onda treba uraditi sve kako bi se osigurala Liga Evrope.

Piše: Žarko Sokić

Ovu, ali i mnoge druge zanimljive priče čekaju vas u štampanom izdanju Objektiva za četvrtak 12. avgust.

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO: 

Terzić posle Zvezdinog poraza u Moldaviji: Razočaran sam i kao navijač i kao direktor!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar