Medicinska sestra iz kovid zone SILOVANA na putu do kuće: Otkrila ko je to tražio, pa je proklela život

Ne samo što je osećala bol, već je i emotivno bila povređenija nego ikad pre

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: dnaindia.com printscreen

Medicinska sestra Čanda Gazala (30) iz okoline Bengalurua u Indiji završila je jednu od mnogobrojnih napornih smena u kovid bolnici tako što je – silovana.

Čandu su na putu do kuće presrela dva muškarca koji su je pod pretnjom nožem odvela u haustor kraj napuštene zgrade i tamo su je silovala. Potom su pobegla u nepoznatom pravcu, prenosi dnaindia.com.

Čanda je ujutro otišla u bolnicu gde radi, ali na odeljenje ginekologije kako bi se pregledala. Takođe, slučaj je prijavila policiji.

Iste večeri uhapšeno je nekoliko muškaraca za koje se sumnjalo da su počinili ovaj zločin. Čanda je došla na prepoznavanje i za jednog je potvrdila da ju je on seksualno napastvovao.

Policija je brzom istragom povezala činjenice zbog kojih je Čanda proklela dan kada se rodila i kasnije, što je odabrala poziv sestre.

Jedan od siledžija je rođeni brat muškarca koji je umro od posledica koronavirusa, u smeni kada je Čanda radila u kovid zoni. Silovanje je zapravo bio njegov čin osvete za smrt brata.

Šokirana sestra nije mogla da veruje šta joj je priređeno. Dok policija pokušava da pronađe i drugog počinioca silovanja, doktori iz njene bolnice apeluju na ljude za malo zdravog razuma.

– Ovo je prešlo sve granice. Nama i našem osoblju se svakodnevno preti, članovi familija ljudi koji leže kod nas zahtevaju da spasimo svakog bolesnika. To je nemoguće. Činimo sve što možemo. Nije naša krivica ako neko izgubi život. Radimo u preteškim uslovima i u smenama od po 16 sati. Ovako nešto prirediti našoj sestri, to je van pameti i monstruozno – izjavio je Čanig Proktar, jedan od doktora bolnice u Bengaluruu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar