Kijina majka PREKINULA nagađanja, pa otkrila da li joj je Slobodan Radanović ČESTITAO pobedu u Zadruzi

Ovo su mnogi želeli da čuju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Printscreen/Pink tv

Kristina Kija Kockar je nedavno od honorara od pobede njene majke Nadice Zeljković u “Zadruzi 4” pazarila novu nekretninu, drugu po redu.

Naime, Nadica je ovom prilikom otkrila kako je zadovoljna svojim novim stanom:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Sviđa mi se jako, već imam jednu fotografiju sa terase. Nisam ni mislila da će ona nešto loše da kupi… Ja imam taj stan u Zrenjaninu, živim s majkom, komotan nam je stan za sada. A ovo sve što sam ja htela u Beogradu dobila sam – lep pogled na šumu, terasa, spratost, spavaća soba, parking ispred zgrade, lift, stvarno mi je lepo sve.”

Nadica je rekla i da bi volela da se Kija ponovo uda, ali da za sada nema nikoga na vidiku.

“Retko, retko ja to pitam nju, to su intimna pitanja. Ne zalazim u to. Nisam zatekla nikoga u stanu. Čim nije tu, nije bitan. Čim je nešto bivše i nije tu, mi to ne spominjemo. Idemo dalje, hvala Bogu…”, rekla je Kijina majka, ali i dodala da bi volela, kao i svaka majka, da Kija ponovo stane na ludi kamen.

Foto: Printscreen TV Pink

A na pitanje da li joj je bivši zet Sloba Radanović čestitao pobedu, odgovorila je:

“On je kvalitetan pevač… Nije mi čestitao pobedu, nije mi se čak ni javio kad je pevao u Zadruzi. Verovatno je siguran da sam to zaslužila s obzirom na to da zna kakva sam bila prema njemu. Zna moje kvalitete i zna kakva sam bila prema njemu, tako da nema razloga da posumnja u moju pobedu”.

“Ja sam žena iz naroda!” Prva izjava nakon POBEDE u “Zadruzi 4”, Nadica otkrila kome će dati 50.000 EVRA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. ništa nisi pokazala sem što si napadala mlade devojke, a pobeda je ne zaslužena i nameštena i to ti znaš. kad uveče legneš da spavaš, da li se setiš milice kemez, udavite se u vašim parama i stanovima, ali uvek će te biti proklete i same.

    Odgovori

Ostavite komentar