ŽESTOKO ODGOVORILA Kiji? Žena Slobe Radanovića objavila fotografiju, a svi se pitaju jedno (FOTO)

Pesma koja ide u pozadini svima je privukla pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: N.Kostic/Printscreen/Youtube/HippoPX/Ilustracija

Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića juče je sve raznežila objavom rukice svog sina Damjana koji drži za prst svog tatu, ali je pesma koja ide u pozadini svima privukla pažnju i mnogi misle da se upravo odnosila na Kristinu Kiju Kockar.

Kija je, naime, juče u “Magazinu In” govorila braku sa bivšim suprugom Slobom, pa ga nazvala “ćutljivim sociopatom”, a mnogi su mišljenja da joj je Jelena upravo odgovorila rečima pesme Đorđa Balaševića: “Pričaće ti kojekakvi, zloba se ko rubin cakli, kako odjek moga smeha leči”.

Foto: Instagram/Printscreen

Kristina je kod Sanje Marinković, ne spominjući ime Slobe Radanovića, govorila o njihovom braku sve vreme ga nazivajući “bivšim suprugom”, a onda sve šokirala detaljima koje je iznela u javnost o pevaču:

– Ja sam bežala od muškaraca koji liče na mog oca. Bežala sam od toga pa sam naišla na ćutljivog sociopatu. Ja nisam imala taj “daddy issues”. Sve žene u mojoj porodici su imale takvog muškarca u porodici. Kafana, švaleri, ja sam bežala od toga i onda sam shvatila da ipak treba da pogledam nekog ko liči na mog tatu. Bežala sam zaista od toga, i mislila sam da sam pronašla nešto drugačije, mislila sam da ću prekinuti to prokletstvo u porodici. Od svih sam najgore prošla – priznala je Kija u emisiji “Magazin In”.



Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. Toliko priča o njenom TATI , čik da napiše kolko su puta mam tata i ona prespavali u istom prostoru? i zašto ne spominje stričeve,ujaka i tetke i ostalu rodbinu?

    Odgovori

Ostavite komentar