KO je Srđan Lalić? Pozira pored Belivuka, smeje se i sprema da ZAKOLJE čoveka (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Evo gde se pominje Srđan Lalić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostovao je u večerašnjoj emisiji “Hit tvit” i tom prilikom su prikazane uznemirujuće  fotografije zločina Veljka Belivuka i njgove grupe.

– Ovo je unakaženo telo, leš bez glave. Ovo su stopala ovog čoveka… Ovo su ubice i ološ kakav ne zaslužuje da nikada izađe na slobodu. Ovo što ste videli pokazano je porodicama. Neki su povraćali, odbijali da gledaju, neki su rekli da to nije istina – rekao je ministar Vulin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tom prilikom prikazan je i Velja Nevolja sa svojim saradnikom Srđanom Lalićem koji se smeju dok drže žrtvu za glavu pre nego što ga kasnije zakolju.

– Ovo su Belivuk i Lalić, ovaj čovek je još živ, ali zaklaće ga, neće ostati živ – rekao je Vulin dok je opisivao fotografiju.

Foto: Printscreen

Nedavno je bilo ponovno saslušanje Belivuka i njegove grupe zbog sumnje i novih dokaza da su potencijalno izvršili još dva ubistva, a žrtve su Lazar Vukićević i Aleksandra Gligorijević Puki. Kako dalje navodi tužilaštvo, proizlazi da su i Vukićević i Gligorijević likvidirani jer su pripadali suparničkoj ekipi od one koju je predvodio Belivuk i zato što su njeni članovi pratili Belivuka i Miljkovića, a potom i planirali njihovo ubistvo.

U tom kontekstu se pominje Srđan Lalić kao učesnik u oba ova ubistva.

– Osumnjičeni su 14. oktobra 2020. na prevaru, a u dogovoru sa Belivukom i Miljkovićem, namamili Vukićevića da dođe na sastanak sa Nemanjom Đurićem u Radničku ulicu u Beogradu, koji ga je potom odveo do kuće u Ritopeku koju je pripadnicima Belivukove grupe stavio na raspolaganje Vlada Draganić – navodi se u dokumentu tužilaštva.

Pre nego što je Đurić dovezao Vukićevića do kuće u prigradskom naselju, u nju su došli okrivljeni Srđan Lalić, Marko i Miloš Budimir, Vlada Draganić, Dejan Tešić i više za sada nepoznatih osoba kako bi se spremili za likvidaciju.Nakon što su ubili Vukićevića, tvrdi tužilaštvo, osumnjičeni su pokušali da unište tragove zločina tako što su prostoriju brisali hemijskim sredstvima.

Aleksandar Gligorijević Puki, prema tvrdnjama tužilaštva, ubijen je 16. juna prošle godine iz gotovo istih razloga i po istom scenariju. Kako tvrdi tužilaštvo, Belivuk i Miljković došli su do saznanja da Gligorijević suparničkoj navijačkoj grupi odaje informacije kuda se oni kreću i da planiraju da ih usmrte pucajući iz “snajpera”.

– Belivuk i Miljković su toga dana na prevaru namamili Gligorijevića da oko 12 časova dođe na sastanak sa okrivljenim Markom Budimirom u Beton-halu. Posle izvesnog vremena, Budimir je odvezao Gligorijevića do kuće u Ritopeku u kojoj su već bili Belivuk, Draganić, Nikola Spasojević, Nebojša Janković, Srđan Lalić, Miloš Budimir i više nepoznatih osoba. Gligorijević je ubrzo ubijen iz bezobzirne osvete. Osumnjičeni su izvršenje krivičnog dela pokušali da prikriju tako što su Gligorijevićevu odeću isekli i stavili u kesu, a zatim upakovali u svoja vozila i odvezli u nepoznatom pravcu. Prostoriju u kojoj je zločin izvršen posuli su različitim hemijskim sredstvima kako bi uništili tragove – naveli su iz tužilaštva.

BONUS VIDEO: 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (22)

  1. Milane Stvarno je Za Nepoverovati Da su Takvi Dzelati postojali I radili u sred Grada Sve u Tamnicu nikako u Luksuzni Zatvor. I Zabraniti da ih bilo ko Posecuje . Šta su ti Banditi Zamisljali da su svi Ludi samo Su oni Pametni. U kakvoj su Oni Familiji Odrasli da mije znati.???

    Odgovori
  2. E komšije komšije, pa zbog MNOGO takvih mi albanci a i ostala ne-srpska nejač nismo mogli da živimo na Kosovu zajedno sa vama. Ako su svojima takve strahote uradilo, šta mislite šta se dešavalo na Kosovu? Mnogo gore, verujte.

    Odgovori

Ostavite komentar