Megan Markl ima NOVO zanimanje: Vojvotkinja od Saseksa potpisala VIŠEMILIONSKI ugovor!

Vojvotkinja od Saseksa ima novi posao. Naime, ona će imati ulogu producenta na radu jedne animirane serije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Megan Markl
Foto: Tanjug/AP/Daniel Leal-Olivas/Pool Photo

Megan Markl i princ Hari u obavestili suu javnost da trenutno pripremaju novu animiranu seriju pod nazivom ‘Pearl’.

Reč o zajedničkoj produkciji “Archewell Productionsa”, firme Megan i Harija i popularne produkcijske kuće na čijoj će se platformi serija i emitovati. Megan Markl glavna je producentkinja celog projekta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Porodična serija “Pearl” pratiće herojske pustolovine 12-godišnje devojčice koja inspiraciju pronalazi u uticajnim ženama kroz istoriju, piše u saopštenju produkcijske kuće.

Uz Megan kao izvršnu producentkinju, u produkciji su Dejvid Furniš, Kerolin Soper, Liz Gerbus, Den Kogan i Amanda Rinda.

– Poput mnogih devojaka njenih godina, naša junakinja Pearl kreće na put samootkrivanja dok pokušava prevladati svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će “Archewell Productionsa” u partnerstvu s moćnom platformom i ovim neverovatnim producentima zajedno doneti novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz istoriju – rekla je producentica Megan.

foto: ScreenShot YouTube

Podsetimo, Megan Markl i princ Hari prošle godine su potpisali višemilionski ugovor, a prvi projekt je trebao da bude dokumentarna serija “Heart of Invictus”, kada se pred kamerama trebao pojaviti i sam princ Hari, međutim, snimanje je odloženo.

Produkcijska kuća vojvotkinje i vojvode od Saseksa trebala bi, prema ugovoru da snima dokumentarce, dokumentarne serije, igrane filmove, scenarističke emisije i dečji program isključivo za jednu od najvećih striming platformi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, People.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar