Dečko me je SNIMAO dok samo vodila ljubav s ljubavnicom na podu, a onda sam se šokirala kad je uradio OVO

Želi da ga impresionira, ali joj i dalje nije rekao da je voli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna Engleskinja se požalila kako njen dečko pred nju postavlja zahteve za koje ona nije sigurna da može da ih prihvati.

– Muka mi je od toga što me dečko doživljava na ovaj način. On je izuzetno seksualno nastrojen čovek koji svake večeri očekuje sjajan nastup od mene – započela je svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ako ne uđem u spavaću sobu kompletno našminkana sa halterima i visokim potpeticama, optužiće me da dozvoljavam da se moji standardi spuste. Osećam da sam upala u klopku iz koje ne vidim izlaz.

– Za nekoliko meseci koliko smo zajedno plesala sam gola za njega, kupovala skupe seksualne igračke i udovoljavala mu u svakom smislu dok vodimo ljubav. Nedavno je predložio da vodimo ljubav sa drugom ženom, a ja se nisam usprotivila. Bila sam toliko željna da pred njim izgledam kul – objašnjava ona i nastavlja:

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Sledećeg dana je doveo ljubavnicu koja je bila fina prema meni. Dok nas je snimao kako vodimo ljubav na podu, zapitala sam se zašto sam to dozvolila sebi. Kad je ona otišla kući, on je nastavio da priča o tome kako želi da to ponovi sa još dve devojke i sa mnom. Rekao mi je da bih mogla to da mu organizujem za njegov rođendan koji je u avgustu.

Foto: Peter Bánoš / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

– Moj dečko je bogat i ima sjajan stan. Želim da ga impresioniram jer bismo mogli da živimo zajedno. Ali, ne znam koliko dugo još mogu da izdržim da radim ovakve stvari. Volim seks i zabavu, ali mi on zapravo nikada nije rekao da me voli i još uvek nisam upoznala njegovu porodicu, niti prijatelje – završila je svoju priču.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar