JEZIVO

Otkrivena nova Belivukova kuća strave: SILOVALI MALOLETNICE i ubijali ljude u kući bivšeg inspektora?

Inspektorovo i Belivukovo prijateljstvo počelo je pre četiri godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Šporčić

Veljko Belivuk (36), zvani Velja Nevolja, sa svojim saradnicima često je bio gost bivšeg inspektora iz Petrovca na Mlavi. Nalazili su se u vikendici ovog više puta suspendovanog policajca i organizovali žurke na kojima su seksualno zlostavljali devojčice. Navodno su u njoj i dve osobe ubijene!

Prema pisanju portala TPK news, ova nova „kuća strave“ nalazi se u srcu Homolja, nadomak napuštenog vojnog strelišta i nedaleko od gradskog groblja. Da li se zaista radi o još jednom šteku Velje Nevolje, kako pričaju meštani, na policiji je da utvrdi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako navodi TPK news, inspektorovo i Belivukovo prijateljstvo počelo je pre četiri godine.

– Mlađi inspektorov sin je igrao fudbal u juniorskoj ekipi Sloge iz Petrovca na Mlavi, pa je Velja prihvatio da se „brine“ o njemu i da ga ubaci da igra i trenira za Partizan. Velja je inkasirao celokupni iznos projekta, a novac bi se delio nakon njegove realizacije, odnosno nakon prodaje igrača – navodi ovaj sajt.

Međutim, niko nije računao na nepredvidljivost mladića. Inspektorov sin je navodno počeo da se drogira i napustio je Partizan. Poludeo je i otac, ali i Velja koji je želeo da povrati uloženi novac. Navodno je tada zadužio bivšeg inspektora većom količinom novca.

Po priči izvora TPK news, postoje mnogobrojni svedoci i informacije da je Velja nekoliko desetina puta dolazio u skrivenu inspektorovu vikendicu, gde su organizovane žurke. Javna je tajna da su gosti na tim žurkama bili opštinski i sudski službenici kao i kontroverzni biznismeni, ali i maloletnice koje su tamo seksualno zlostavljane.

Nova saznanja u istrazi protiv klana Velje Nevolje: Otkrivena uloga RUKOMETAŠA, radio je JEZIVE stvari 

– Kompletnu zaštitu im je pružao upravo bivši inspektor, a njegov stariji sin i još jedan mladić bili su zaduženi da automobilima dovoze i odvoze goste i zaštite ih od očiju javnosti – navodi portal.

Žurke su navodno organizovane pune tri godine, sve do hapšenja Velje Nevolje.

– Šta se sve tamo dešavalo zna veliki broj Petrovčana, ali svi zasad iz straha ćute jer se u Petrovcu na Mlavi već desilo nekoliko ubistava, a počinioci još uvek nisu izvedeni pred lice pravde. Čak postoje sumnje građana da su se u vikendici desila dva ubistva – piše TPK news i citira navodno javno izgovorene reči inspektorovog sina: „Moj tata ima vikendicu na najboljem mestu, i ne može se dobiti dozvola za eshumaciju tela sa groblja“.

– Šta je hteo inspektorov sin da kaže? Kakve to sve tajne krije obližnje groblje? – pitaju se meštani.

Gastarbajtere vrbovali za šverc oružja i droge
Portal TPK news navodi da postoje informacije i dokazi da se iz Petrovca na Mlavi odvijao šverc narkotika i oružja ka Evropi. Takođe se navodi da je veliki broj gastarbajtera vrbovan da učestvuje u ovim protivzakonitim poslovima.



Izvor: Alo

Komentari (2)

Ostavite komentar