Advokati se OTIMAJU za slučaj Tanje Savić: BORBA za starateljstvo tek počinje

Pevačica se ne predaje ni trena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Tanja Savić konačno je svoje sinove, posle godinu i po dana boravka u Australiji, dovela u Srbiju. Pevačica je pravo sa aerodoroma sa naslednicima otišla u svoj stan u Smederevu gde će nastaviti zajednički život. Kako borba za starateljstvo i dalje traje, Tanji predstoji velika borba u budućnosti, zbog čega su se mnoge advokatske kancelarije javile kako bi joj besplatno pružile pomoć i zastupale je.

Iako pevačica ima tim pravnika koji su joj pomogli da dođe do sinova, ono što je čeka je podjednako teško. Tanja je po dolasku na aerodrom u razgovoru sa medijima rekla kako će deci dozvoliti da se čuju sa ocem Dušanom Jovančevićem, a da borba oko starateljstva i dalje traje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moji sinovi će i dalje moći da se čuju sa tatom kada žele. Neću im braniti to. Starateljstvo još nije završeno. Tek treba da krenemo sa tim. Ne smem mnogo da pričam – rekla je Tanja.

Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Nakon toga, veliki broj advokatskih kancelarija iz Srbije zainteresovao se za Tanjin slučaj pa su stupili ili pokušavaju da stupe u kontakt s njom kako bi je zastupali, kaže naš sagovornik blizak pevačici. Navodno, pravnici nude da preuzmu slučaj bez ikakve finansijske nadokande i sudskih troškova i da joj pomognu da u potpunosti dobije starateljstvo nad decom. Savićeva je i dalje neodlučna, za sada je rekla da će razmisliti jer već ima ljude od poverenja. Ipak, njeno okruženje je ubeđuje da treba da prihvati saradnju sa tako uspešnim advokatima, koji ne gube nijedan slučaj.

Naravno, onaj kome Tanja da svoje poverenje pomagaće joj i oko saradnje sa medijima, šta i na koji način treba da priča u javnosti o ovom slučaju. To znači da će i ti pravnici imati odličan marketing jer bi medijski bili zastupljeniji, posebno zbog toga što je Tanjin slučaj interesantan javnosti i svi su na njenoj strani.

Tanja Savić DOBILA STARATELJSTVO nad sinovima: Istina je, jako sam srećnaIzvor: Kurir stars

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar