Majka preživljava PAKAO kakav ni neprijatelju ne bi poželela: Ćerka mi je živa, ali UMRLA je tog dana

Najpre nije verovala ćerki, a onda je čula audio snimak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Majka devojčice, Foto: Nur.kz

Krivični sud osudio je 34-godišnjeg Kazahstanca Bolata Ajtmagambetova na 20 godina zatvora zbog silovanja svoje 13-godišnje poćerke, koju je s*ksualno zlostavljao godinu i po dana.

Majka devojčice rekla je tamošnjim medijima da je sve vreme strahovala kakav će biti ishod presude, a da bi oslobađajuća presuda za pedofila, značila sigurno smrt za njenu porodicu.

Četiri puta su odlagali venčanje zbog korone: Kad je konačno trebalo da stupe u brak, desio se novi MALER

– Bojala sam se do poslednje sekunde jer sam znala da će, ako izađe, biti četiri smrtna slučaja – tri moje ćerke i ja. Na znam koliko će vremena proći da se moja ćerka rehabilituje od onoga što je proživela, jer je sada u užasnom stanju. Moje dete je živo, ali je ipak “umrlo” tog dana kada je pretrpela s*ksualno zlostavljanje – navela je majka žrtve, prenosi “Uralskaja nedelja”.

Foto: Freepik/user17067123

Devojčica je u jednom momentu pokušala samoubistvo, a takođe je gledala kako joj očuh konstantno tuče i maltretira majku.

– Davio me je ispred ćerke demonstrativno kako bi ona to videla. Ispostavilo se da ju je zaplašio da će me ubiti. Zato je godinu i po dana ćutala o silovanju. Kada me je još jednom napao i pretukao do besvesti, tada više nije mogla da ćuti i rekla mi je šta preživljava od njega. Iako me nikad nije lagala, nisam joj verovala, mislila sam da je u pitanju dečija histerija. Drugog dana mi je pokazala audio snimak njegovog glasa, potajno ga snimivši. Tu je bio razotkriven i taj video zapis je dokaz o njegovom zverstvu. Sve ovo ne bih poželela ni neprijatelju – navela je majka nesrećne devojčice.

Ona je navela da je silovatelj i pedofil Bolat Ajtmagambetov diplomirani pravnik, ali da nigde nije radio, pa je živeo od njenog novca, a pomagao im je i njen brat.

Majka devojčice zahvalila se na podršci i javnom fondu “Ne ćuti”, koji je sve vreme bio uz nju i njenu ćerku.

Ana je slavila rođendan, a kada su gosti otišli kući, dogodio se UŽAS zbog kog je čitav kraj u neverici



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar