Ana je slavila rođendan, a kada su gosti otišli kući, dogodio se UŽAS zbog kog je čitav kraj u neverici

Tragedija koja je potresla i rodbinu i komšije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ana i Adam Krozolinovski, Foto: Facebook/Adam Krozolinowski

Adam Krozolinovski (32) pronađen je mrtav u subotu uveče nakon rođendanske proslave njegove supruge Ane Krozolinovski (27) u njihovom domu u Grimzbiju.

Na njegovom telu bilo je vidljivo nekoliko ubodnih rana, a osumnjičena je njegova supruga.

Dok je bila u bolnici, majka joj priredila PAKAO: “Poželela sam da joj da pogine u avionskoj nesreći”

Komšije i rođake iznenadila je ova tragedija jer je ovaj par rodom iz Poljske, koji je imao dvoje dece, važio za vrlo skladnu porodicu bez ijednog incidenta.

Adam i Ana su kobnog dana proslavljali njen rođendan, a napravili su baštensku zabavu sa porodicom, prijateljima i komšijama.

Nekoliko sati pošto su svi otišli kući, pronađeno je Adamovo izbodeno telo u ulici Friman u Grimzbiju, a lekari su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt.

Jedan od komšija koji je prisustvovao zabavi rekao je da je u momentu proslave sve izgledalo potpuno normalnoi ništa nije nagoveštavalo o mogućoj tragediji.

Foto: Facebook/Anna Krozolinowski

– Adam je bio uzoran otac, uvek je pazio na suprugu i decu. Bio je vredan radnik u fabrici morskih plodova. Celo popodne sam sedeo na proslavi, a kada mi je dosadilo, on me je dopratio do kuće. Svi su bili srećni i nasmejani. Nakon što sam legao da spavam, probudile su me policijske sirene i nisam ni slutio šta se dogodilo. Neverovatna tragedija, jadna deca – rekao je komšija, a prenosi Dejli mejl.

Drugi sused je dodao da je to bila normalna i skladna porodica i da niko nije očekivao da bi bilo ko od njih dvoje učinio tako nešto.

Ana Krozolinovski pojavila se u ponedeljak pred Sudom za prekršaje Grimzbi zbog optužnice za ubistvo supruga Adama.

Određen joj je pritvor, a ukoliko se dokaže krivica, čeka je višegodišnja kazna zatvora.

Takođe za sada nije poznat motiv ubistva, ali se pretpostavlja da je reč o svađi u kojoj su preterali i koja se tragično završila.

Upoznao Marinu u kafiću i ubrzo je OŽENIO: Četiri godine kasnije GORKO se pokajao i ne dolazi mu se kući

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar