“Vučić nije bio mentalno oboleo kada si mu se zahvaljivao za dva miliona”: Šapić raskrinkao Đilasa na N1

Dok se jedni bore za spas Srbije, drugi kritikuju i vređaju iz udobnosti stečene besomučnim otimanjem novca poštenih građana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/N1

Lider SPAS Aleksandar Šapić bio je gost u jutarnjem programu televizije N1, koja je pod uređivačkom pilitikom Dragana Đilasa i objasnio da Dragan Đilas ima dvostruke aršine.

Prema rečima Šapića, Aleksandar Vučić nije bio mentalno oboleo kada je Đilas sa njim dogovarao Beograd na vodi 2015. godine, ni kada mu se zahvaljivao na 2 miliona za organizaciju košarkaškog takmičenja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Đilas se navodno zalaže za pristojan govor, bez vređanja, a onda kaže ‘Vučić je mentalno oboleo čovek’. A otkad je to on mentalno oboleo? Oćemo to da radimo, kako mislimo da stanemo ako ćemo ja tebi ti meni, a onda pošto je moja macola jača od tvoje onda ti plačeš. Pa nije mu bio mentalno oboleo kada je 2014. sa njim dogovarao “Beograd na vodi” niti 2015. kada mu se zahvaljivao na 2 miliona za organizaciju košarkaškog takmičenja, rekao je Aleksandar Šapić, predsednik stranke SPAS.

Dok se jedni bore za spas Srbije, drugi kritikuju i vređaju iz udobnosti stečene besomučnim otimanjem novca poštenih građana.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar