Slikala decu na izletu u šumi: Kad je ugledala ovaj detalj na fotografiji, SLEDILA se od straha (FOTO)

Ona je posle određenog vremena uvidela je da se na fotografijama nalazi nešto čudno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: facebook/Printscreen

Britanka Laura Votson iz Njukasla doživela je veliki šok, kada je nakon izvesnog vremena pažljivije pogledala fotografije koje je snimila tokom izleta na kojem je bila sa porodicom. Ovaj bizaran slučaj, koji se dogodio 2019. godine, ne prestaje da izaziva jezu.

Laura je tog dana, prilikom izleta u šumi, fotografisala kćerku (17), sina (11) i nećaka (18) dok su se peli po drvetu, ali tek posle određenog vremena uvidela je da se na fotografijama nalazi još jedna osoba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako je ubeđena da u trenutku kad je fotografisala svoju porodicu, na tom mestu nije bilo nikog drugog, na fotografijama je iza sina ugledala lice još jednog deteta.

Kako kaže, ona do tada nije verovala u duhove i paranormalne aktivnosti, ali ta fotografija joj je promenila mišljenje.

– Ovo je vrlo neobično i svi smo prestravljeni. Kćerka i ja nismo mogle da zaspimo, jer smo bile u strahu. Suprug je radio noćnu smenu i bile smo same, a uplašiile smo se da nas nije sledio kući. Ljudi su mi preko Fejsbuka pisali da se mole za nas – ispričala je Laura.

– Deca su odlučila da se popnu na drvo i ja sam ih fotografisala. Nikoga nije bilo iza njih, sigurna sam. Optužuju me da sam to napravila u fotošopu, ali ja i ne znam kako se to radi. Neki nagađaju kako je to duh dečaka koji se utopio u blizini pre nekoliko godina.

Foto: facebook/Printscreen


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar