Supruga mi je priznala da se zaljubila u koleginicu, a onda mi je predložila NEVEROVATNU stvar

Doživeo je dvostruki šok

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Perov Stanislav / Alamy / Alamy / Profimedia

Posle 12 godina braka jedan Britanac je doživeo dvostruki šok, saznao je ne samo da ga žena vara, već i da je zaljubljena u svoju koleginicu.

– Oboje smo u kasnim tridesetim i u braku smo 12 godina. Imamo destogodišnjeg sina i sedmogodišnju ćerku. Moja supruga radi u odseku za ljudske resurse i prošle godine je imala posla preko glave, i zato mi nije bilo sumnjivo što je često ostajala dugo na poslu – započinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Međutim, sve se promenilo prošlog meseca kada je danima dolazila nervozna sa posla. Mislio sam da se u firmi nešto dogodilo, a onda mi je ona priredila najveće iznenađenje u životu – objašnjava muškarac i nastavlja:

– Priznala mi je da je se zaljubila u nekog drugog, i da je sate za koje sam mislio da je nam poslu, u stvari, provodila kod te osobe. Zahtevao sam da znam ko je ON, a ona me je “patosirala” kada mi je odgovorila da nije On, nego ONA!

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

– Žena mi je potom ispričala da me već nekoliko meseci vara s koleginicom, u koju se zaljubila. I sada njena ljubavnica od nje traži da joj se posveti. Supruga me je pitala da li njena ljubavnica može da dođe kod nas kući da porazgovaramo o svemu. Iako mi je sama ta pomisao bila odvratna, pristao sam jer mnogo volim svoju ženu – priznaje Englez.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Njena koleginica koja ima 28 godina je prenoćila kod nas. Moja žena ju je odvela u sobu za goste i njih dve su se tamo prilično zadržale. Kada je supruga izašla napolje bilo je jasno da su njih dve upravo imale seks. Ali, to je, na moje veliko iznenađenje, nije sprečilo da se bukvalno baci na mene i počne da mi skida odeću. Iako je taj seks bio neverovatan, pitam se da li ova varijanta kućne “trojke” može da opstane na duže staze – zaključio je on.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar