GALANTNA

Otvorila se folk zvezda! Vesna kupila Relji i Nikoliji stan, izdvojila SUMU od koje se vrti u glavi

Majka i tašta za poželeti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Folk zvezda Vesna Zmijanac kupila je ćerki Nikoliji Jovanović i zetu Relji Popoviću papreno skup stan, piše “Informer”.

Pevačica je, navodno, trosobnu nekretninu od 87 kvadrata u novom poslovno-stambenom kompleksu u ulici Kneza Miloša u Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Vesna je nedavno prodala svoj stan na Voždovcu i kupila novi koji je platila 232.105 evra. Pazarila ga je dok je još bio u izgradnji, pa ju je kvadrat koštao 2.661 evro, dok je cena sada dosta veća. Stan je u prizemlju u najluksuznijoj zgradi u tom naselju, koje je pod video-nadzorom. Vesna će se uskoro useliti sa Nikolijom, Reljom i petogodišnjom unukom Reom – priča izvor i dodaje da Zmijančeva planira da neko vreme bude uz trudnu ćerku u Beogradu, a zatim će stan ostaviti Nikoliji i Relji:

– Nikolija je u šestom mesecu trudnoće i Vesna želi da do porođaja brine i njoj, da je vodi na kontrole, kuva i čuva unuku Reu. Kad beba dođe na svet, biće uz nju nekoliko meseci, a zatim će se vratiti na Bukulju. Nikolija i Relja će sa decom ostati tu da žive.

Foto: ATAImages

Folk zvezda obilazi radove na enterijeru i uveliko naručuje nameštaj po željama ćerke i zeta.

– Svi zajedno gledaju kataloge i obilaze radnje. Rekla im je da je njoj dovoljna jedna sobica, da ima kad je u Beogradu, a da ostatak urede kako god žele. Mada sve plaća, Vesna se mnogo ne meša, jer će oni ostati tu da žive. Želja im je da se početkom juna usele u stan, kako bi se skućili pre Nikolijinog porođaja – otkriva sagovornik pomenutog lista.

ISTINA o odnosu Nikolije i Relje: Isplivali skrivani DETALJI o estradnom paru, ni njima ne cvetaju ruže



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar