TUGA

Sahranila TRI sina, PREDVIDELA njihovu smrt: Pogledajte kako vidovita Zorka IZGLEDA danas (FOTO)

Harala je devedesetih, a pogledajte je danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Zorka Pucar, poznatija kao Vidovita Zorka, uz Kleopatru bila je najpopularnija vidovnjakinja devedesetih godina prošlog i tokom prve decenije ovog veka. U televizijskim emisija i putem svoje agencije predviđala je sudbinu mnogima, pa i poznatim ličnostima, političarima, itd…

Nažalost, predvidela je tragične događaje u sopstvenom životu. Naime, Zorka je izgubila trojicu sinova koje je dobila u prvom braku sa Radivojem Barbakovim, a sa kojima je živela u Novom Miloševu pokaj Kikinde. Najstariji sin Dejan nastradao je sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći, sin Dragan je bio ratni invalid koji je preminuo u 44. godini od raka, a pre četiri godine umro je i Nebojša (41).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zorki je ostao sin Pavle (46) iz prvog braka, kao i sin Dragoslav (31) iz drugog braka. Ona je pre četiri godine smogla snage da priča o ovoj veoma bolnoj temi.

– Dok ovo pričam otvaram živu ranu na svom srcu. Patim i plačem danima i noćima. Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju – započela je kroz suze životnu priču Zorka, koja tvrdi da je predvidela porodičnu tragediju.

– Dejana sam preklinjala da ne ide u Crnu Goru, ali nije hteo da me posluša. Nastradao je kada se autobus survao u Kanjon Morače. Dragan je bio vojni invalid, oboleo je od raka. Najmlađeg sam sahranila u februaru. Bio je vredan, radio je na građevini. Tragedije sam predvidela, ali nisam mogla da ih sprečim – rekla je vidovita Zorka za “Srpski telegraf”.

Foto: Printscreen/Youtube

– Hvala Bogu, sin Pavle mi je živ i zdrav. Živi u Novom Miloševu i dolazi kod mene. Iz drugog braka imam Dragoslava koji je uzorno i vredno dete – istakla je.

Zorka je 2015. godine gostovala u “Parovima”, a onda se na neko vreme povukla iz medija. Nedavno je gostovala na jednoj televiziji, te možete videti kako izgleda danas:

Foto: Printscreen/Youtube

Ceo njen život je jedna velika tragedija: Legendarna srpska pevačica umrla je dozivajući POKOJNU ĆERKU



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Jel' to ona vracara i prorocica koja nije znala koji je znak u horoskopu, kad je sudija pitao? More, glupi narod svasta veruje i svasta placa, pa mu posle svi krivi!

    Odgovori

Ostavite komentar