Nikola Grbić ekskluzivno za Objektiv o istorijskom uspehu: Sin je zaplakao kada me je video na ekranu!

Kompletmnu priču sa legendom srpske odbojke pročitajte sutra u štampanom izdanju novina Objektiv

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Nikola Grbić je postao odbojkaški kralj Starog kontinenta posle osvajanja Lige šampiona sa poljskim Zaksom u Veroni. Njegove suze nakon pobedničkog poena obišle su sportski svet, a Grbić je postao prvi srpski trener koji je osvojio ovo prestižno evropsko takmičenje.

Objektiv je kontaktirao legendu srpske odbojke, a on se odazvao našem pozivu i otkrio detalje ovog istorijskog uspeha. Svi u porodici su bili ponosni na njega, ali je sin najemotivnije reagovao kada je video Nikoline suze radosnice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Uvek su najdraže od najbližijih. Supruga je mlađem sinu pokazala sliku kako plačem, pa se i on rasplakao. Okitili su kuću, napravili u jednoj video-igrici vatromet i zastavu Poljske. Naravno, drage su mi i poruke od kolega, jer jedemo isti hleb. Prijaju takvi komplimenti i imaju posebnu vrednost – rekao je Grbić za štampano izdanje novina Objektiv.

Nije zaboravio da pomene i legendarnog oca Miloša, zbog koga je sa starijim bratom počeo da trenira odbojku.

– Otac je bio ponosan na nas. Međutim, kao stari Hercegovac, nikada nije govorio direktno. Majka nam je uvek prenosila sa kakvim ponosom priča o nama. Vanja i ja smo ušli u Kuću slavnih, ali ni to nije dočekao. Najdraže mi je da je video kada smo postali olimpijski šampioni. Žao mi je što nije tu, ali život ide dalje – zaključio je Nikola Grbić.

Piše: Uroš Selenić

Foto:Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar