Dok se sin igrao na maminom telefonu, muž primetio 3 nepoznate slike, a onda je otkrivena NAJVEĆA tajna

Prebledeo je i samo je pogledao suprugu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/gpointstudio

Laž se može skrivati jako dugo, ali u nekom trenutku će najverovatnije isplivati na površinu i otkriće se šta je prava istina. To je na svojoj koži najbolje osetila Australijanka Bet Bledso (37).

Ova žena iz Perta otkrila je na Redditu da je bila glupa i naivna verujući da će jedan vikend sa kolegom s posla uspeti da sakrije od muža i da se za njega nikada neće saznati.

Hteo da se osveti bivšoj devojci: Osim objavljivanja njenih GOLIH SLIKA, uradio je nešto još gore

– Nemojte me pitati da li se razvodim, pošto je svaki dan sada između mene i supruga koga ću ovde nazvati Leri, pravo pitanje opstanka. Teško nam je, ali pokušavamo da pronađemo najbolji način da nastavimo ili okončamo sve ovo. Ipak imamo šestogodišnjeg sina – napisala je Bet i dodala kako je muž otkrio da ga je prevarila.

– Rekla sam koleginici da me pokriva. Ništa slično nikada joj nisam tražila, ali zaljubila sam se u kolegu i on u mene i više nismo mogli da izdržimo da imamo odnos zasnovan samo na flertu i komplimentima. Otišli smo u drugi grad u vikend avanturu, a suprugu sam rekla da sam s koleginicom i ako slučajno mene ne može da dobije na telefon, neka pozove na njen. Ništa nije posumnjao, ali posle mesec dana sin me je otkrio. Naravno da on nije ništa kriv, već meni nije palo na pamet da izbrišem tri slike iz telefona koliko sam bila smetena – napisala je Bet.

Naglasila je da je muž to veče crtao sa sinom a onda je on poželeo da se poigra na njenom telefonu.

– Muž je sedeo pored sina i gledao šta on radi. Dete je u jednom trenutku pritisnulo folder sa slikama kako bi video neku gde smo svi zajedno, što smo je prethodni dan napravili. Dok je sin listao slike, Leri je video dve sa spornog vikenda. Na jednoj sam bila zagrljena s kolegom, više nego prisno – istakla je Bet.

Muž je uzeo telefon i otišao do nje i pitao je ko je taj čovek i što su zagrljeni.

– Nikad nisam umela da lažem. Crvenela sam, krpa mi je ispala iz ruku. Na kraju sam, vođena logikom da je napad najbolja odbrana rekla da ako mi ne veruje pozove koleginicu. I pozvao ju je! Propitivao ju je nekoliko minuta o svemu i onda je spustio slušalicu i rekao mi je da više neće da me vidi. Od tada se mučimo, ‘ni tamo smo, ni ovamo’ sa brakom – dodala je Bet.

Mnogi su je u komentarima iskritikovali što je dozvolila da muž sazna sve na ovaj način naglašavajući joj da i ako se pomire, on joj nikad više neće verovati kao pre.

Danijela poslužila mušterije u restoranu, pa je ujutru pronašli OBEŠENU: Poslednje reči je uputila maćehi



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. To je namerno uradila jer nije znala kako da započne ispovest. Imaš pravo ne daje se deci telefon za igru, ali tako je moralo da bude

    Odgovori
  2. Zena sam. Ipak, ne razumem ove koje bi " i jare i pare". Ako se zaljubila, sto se desava, mogla je da porazgovara sa muzem iskreno i da okonca brak. Ovako, lagala je, varala, povredila neduznog coveka i sebe. I cemu se sada nada!? Ljudi, razgovarajte, budite iskreni, postujte i sebe i druge. Lazi ubijaju!

    Odgovori
  3. Glupača.vernos i poštovanje u braku su najvažniji.normalno je da će se razvesti a isto tako biće joj to vraćeno u sledećem braku a do tad neće proći ni tri godine.

    Odgovori

Ostavite komentar