Danijela poslužila mušterije u restoranu, pa je ujutru pronašli OBEŠENU: Poslednje reči je uputila maćehi

Videli su da nešto nije u redu, ali ne i koliko je ona loše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/DanielleFinlayBrookes

Britanka Danijela Finli Bruks (23) iz Krua, ubila se ove nedelje na Majorci gde je radila kao konobarica u restoranu u Magalufu.

Danijela je pronađena mrtva u svom apartmanu nakon što su njeni prijatelji videli da je nema na poslu i na telefon se ne odaziva. Zajedno s policijom, provalili su u stan i zatekli su je u beživotnom stanju.

Policija je istragom istog dana utvrdila da je Danijela neposredno pred smrt došla iz restorana gde je odradila smenu, potom je pozvala oca i maćehu putem WhatsAppa i rekla im je da se oseća tužno i loše i da ne zna kako dalje. Pred njima je, budući da se radilo o video-pozivu, popila neke tablete, rekavši im da su “za glavobolju”. Nisu ni slutili da Danijelu upravo gledaju poslednji put u životu živu.

Danijelina maćeha kroz suze je prokomentarisala kako je videla da nešto nije u redu, ali mislila je da je to još jedna od njenih “crnih” koje se pojavljuju kada je razočara neki momak ili prijateljica.

Danijela je pred roditeljima popila “nešto za glavobolju”, a onda je preminula, Foto: Facebook printscreen/DanielleFinlayBrookes

Ocu i maćehi saopšteno je da je u stanu kraj njenog tela pronađena i Danijelina oproštajna poruka u kojoj je pisalo da je bila trudna i da ni ne zna ko bi mogao biti otac deteta, kao i da se u poslednja tri meseca drogirala. Prema roditeljima je osećala grižu savesti i nije želela da ih meša u svoja stanja.

“Samo da nam se jednom otvorila, makar jednom, sigurna sam da bismo suprug i ja znali kako da joj pomognemo. Sve ovo i dalje nam je šokantno. Dotukao nas je sadržaj pisma. Zauvek ćemo patiti”, rekla je kratko maćeha Liza.

Šefica brutalno ponizila radnicu obolelu od RAKA: Posle ovih reči okrenula joj se cela kancelarija



Izvor: Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar