Nekada je bila jedna od NAJBOGATIJIH pevačica, a sada prodaje stvari: Posuđe došlo na red (FOTO)

Mnoge je iznenadila ovim postupkom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot Instagram

Pevačicu Dunju Ilić pamtimo po brojnim kontroverzama, kao i po tome što je zbog ljubavi promenila veru, a sada je skrenula pažnju prodavanjem stvaru putem Instagrama.

Naime, Dunja na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija posuđa, je je, kako tvrdi, koristila svega nekoliko puta u životu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Instagram printscreen/sasa__ivanova

“Na prodaju prelep pozlaćen set za petoro ljudi, svega par puta korišćen”, napisala je pevačica uz fotografiju belog seta posuđa, sa pozlaćenim ivicama.

Foto: Instagram printscreen/sasa__ivanova

Podsetimo, pre prodaje posuđa, Ilićeva je prethodno prodavala i garderobu, a tada navela i da se uskoro seli, te da je to razlog zbog kog prodaje stvari.

“Imam gomilu stvarno predivnih i luksuznih, i manje luksuznih stvari za kuću, ima i garderobe. I prodajem po stvarno pristupačnim cenama, jer mi je cilj da raščistim pre selidbe i sigurno neću vucarati slike i skupe setove za jelo sa mnom po koferima i avionima. Eto, ako vam treba nešto javite se, bolje tako nego da kačim ovde milion stvari”, napisala je pevačica, koja je sada bavi čitanjem tarot karata.

Foto: Instagram printscreen/sasa__ivanova

Posle alkoholizma, bankrota i POKUŠAJA SAMOUBISTVA, Dunja Ilić ponovo u depresiji: Moli samo za jedno!



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (1)

Ostavite komentar