Dao devojci pištolj da se u predigri dodatno uzbudi, a onda se čuo pucanj: Komšije su zatekle užas

Želeli su da na riskantan način "začine" odnos

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Andrew Shinault

Endrju Šino (25) sa Floride ubio je svoju devojku Palomu Vilijams (24) nakon što je pištolj usred oralnog seksa koji joj je pružao slučajno opalio.

Endrjuovi roditelji i komšije su oko šest časova ujutro čuli pucanj, a onda i lomljavu u kući Šinoa, pa su pozvonili na vrata. Videli su ga kako plače pored krvavog tela Vilijamsove.

“Prizor je bio užasan. Metak je prošao kroz njen vrat”, rekli su Endrjuovi roditelji koji su živeli u odvojenom, drugom delu kuće i koji su posle komšija došli na vrata.

Komšinica Melita Brems istakla je kako je Endrju bio divan momak i kako nije znala da je imao pištolj.

“Svuda po sobi videli smo krv. Meni je pozlilo”, rekla je Melita (61).

Šino je odmah uhapšen i u stanici je tvrdio da nije želeo da ubije Vilijamsovu.

“Upoznali smo se pre dve nedelje. Između nas je odmah buknula strast. Nisam upoznao ženu kao što je bila Paloma, sa toliko seksualne energije i želje za tim. Svaki dan smo vodili ljubav, ponekad i po tri puta. Razmišljala je samo o seksu. Kada je čula da imam pištolj, molila me je da se ‘igramo’ s njim u krevetu. Tražila je da dok upražnjavamo oralni seks i pištolj bude tu negde. Koristila ga je da se mazi njim. Kada sam ustao i krenuo ka njoj kako bismo imali seks, dala mi je pištolj i on je u mojim rukama odjednom opalio i metak je otišao ka njenom vratu”, rekao je Šino u stanici.

Međutim, istina je ipak bila malo drugačije. Oboje su, naime, koristili kristal met i u trenucima Palomine smrti nisu bili svesni šta se dešava oko njih.

Tajno vodili ljubav po autobusima: Poznanica ih videla, pa im uveče pozvonila na vrata sa ovom ŽELJOM



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar