Tajno vodili ljubav po autobusima: Poznanica ih videla, pa im uveče pozvonila na vrata sa ovom ŽELJOM

Momak i devojka su bili zatečeni njenom molbom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ABC 7 printscreen

Neobičan slučaj privođenja imala je prošlog meseca policija u Nju Džersiju.

Britani Tenvin (25) i Džek Frum (26) uhvaćeni su kako u međugradskom autobusu vode ljubav, posle čega se ispostavilo da im to nije prvi put.

Naime, oni su priznali da su i pre to radili jer ih je dodatno uzbuđivalo u vezi, a sve je moglo i u januaru 2020. godine da dobije ovakav epilog da je jedna komšinica bila upornija u prijavljivanju para, piše ABC 7.

Prilikom povratka s posla, ona je Džeka i Britani videla kako u priličnom punom autobusu na zadnjim sedištima glasno vode ljubav. Bila je šokirana, pošto je bila u autobusu sa malom ćerkom.

Zato im je uveče pokucala na vrata s molbom da prestanu sa takvim egzibicionisanjem jer na javnim mestima ima i dece. Oni su je saslušali, malo ih je tada zatekla, ali su je i ignorisali, što se moglo videti po tome da su i kod prozora i na terasi u zgradi često posle vodili ljubav.

Komšinica je jednom izašla na prozor i ponovo pripretila da će zvati policiju, pa su tada ušli, onako golišavi u stan.

“Komšinica ih je tad prijavila, ali nije bilo nikakvih dokaza pa nisu privedeni. Ovog puta kamera autobusa zabeležila je sve što je morala. Kako im to nije bio prvi put da na javnom mestu upražnjavaju seks, oni su novčano kažnjeni zbog narušavanja javnog reda i mira”, rečeno je iz policije Nju Džersija.

Užas! Zabranili mu da bije svoju devojku, pa iz besa pretukao nasmrt lepu komšinicu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar