Profesor držao ČASOVE u karantinu: Roditelji nisu smeli u sobu, a onda je otkriveno šta je ZAISTA radio

Dolazio je na preporuku iz škole

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: komonews.com printscreen

Profesor fizike Džo Bretner (33) uhapšen je zbog seksualno neprihvatljivog ponašanja prema svojim učenicima tokom davanja privatnih časova u februaru ove godine.

Bretnera su prijavili roditelji četvoro dece starosti od 13 do 15 godina, kojima je u Sijetlu i okolini tokom epidemije koronavirusa držao časove fizike.

Kako ne bi deca zaostajala sa komplikovanim gradivom, roditelji su na preporuku iz škole dobili telefon Bretnera, što se pokazalo kao greška jer niko, pa ni zaposleni u školi nisu znali da je reč o pedofilu.

Džo je, dolazeći na časove u kuće dece govorio roditeljima da im ne ulaze tokom učenja kako ne bi svojom pojavom dekoncentrisali njih jer je materija “teška za savladavanje”.

“Posle prvog časa ćerka mi se požalila da joj nije dobro. Mislila sam da je nešto loše pojela, ali ona je bila bleda u licu i želela je da bude sama u sobi. To ju je prošlo sutradan, ali već posle narednog časa sa tim čovekom, ponovo sam primetila da je u grču i da joj se plače. Pitala sam je da li je sve u redu i šta se dogodilo na časovima, ali govorila bi mi samo: ‘Ništa, pusti me na miru”. Zvala sam prijateljicu čija je ćerka takođe uzimala časove kod Bretnera, i ona mi je rekla da joj se dete čudno ponaša”, rekla je neimenovana majka deteta iz Sijetla, prenosi Komonews.

Malom porodičnom istragom ispostavilo se da je Bretner kod sve četiri učenice primenio isti recept zlostavljanja – masažu.

“Rekao joj je da se opusti, da fizika nije tako teška. Zatim je ustao i masirao joj je ramena govoreći da je privatno i maser i da to dobro radi. Ćerka nije znala kako da reaguje, a plašila se da nam kaže da je ne bismo ismejavali što preteruje. Dodala je i da joj je profesor govorio da ne priča nama o masaži jer ima uzan krug klijenata kući i neće da širi posao”, rekla je uplakana majka u policijskoj stanici.

Džo Bretner je još od februara u pritvoru.

Pedofil pratio devojčicu (9), pa ušao u zgradu za njom, a onda ga je neviđeno PREVARILA (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar