Ibrahimoviću preti trogodišnji progon iz fudbala: Upleo se u posao sa kladionicama!

Zlatan je sličan problem imao pre tri godine i navodno je zbog toga ostao bez poziva u reprezentaciju za Svetsko prvenstvo u Rusiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović mogao bi dobiti trogodišnju suspenziju od strane Svetske fudbalske federacije.

Prema navodima švedskog lista Aftonbladet, Zlatan još uvek ima deo vlasništva u jednoj onlajn kladionici, što je po pravilima FIFA strogo zabranjeno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pravila krovne kuće svetskog fudbala izričito zabranjuju fudbalerima, trenerima i ljudima iz fudbala, da imaju bilo kakve veze sa kladionicama.

Ibrahimović je navodno prekršio to pravilo i preko svoje kompanije navodno poseduje 10 procenata vlasništva jedne kladionice koja je registrovana na Malti.

Zbog toga se Zlatan našao pod istragom FIFA i UEFA, a mečevi koje je igrao u dresu Milana i reprezentaciji Švedske u proteklom periodu nalaze se pod posebnom lupom istražitelja.

Aftonbladet tvrdi da bi Zlatan, u slučaju da se dokaže da ima deo vlasništva u kladionici, mogao zaraditi trogodišnju suspenziju od FIFA u kojem bi mu bile zabranjene sve fudbalske aktivnosti.

Takođe, moguća je i novčana kazna od 100.000 evra, ali to je svakako mnogo prihvatljivija kazna za čoveka koji će ove godine proslaviti 40. rođendan.

Partizan zvanično ima novog napadača: Stanojević insistirao na njemu, stiže besplatno! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar