Eva Ras ŠOKIRALA u programu uživo: “Nije silovanje, nego je Lečić SMRDEO – Merima nije bila u kolicima”

Glumica je stala u odbranu kolege, optuživši Merimu Isaković da ne govori istinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović, Pink/Printscreen

Srbiju je ove nedelje potresla ispovest glumice Merime Isaković, koja je optužila Branislava Lečića da je pokušao da je siluje pre 43 godine. Glumica Eva Ras u gostovanju na TV Pink stala je u odbranu Lečića, tvrdeći da je iskaz glumice “lažan od prve do poslednje rečenice”.

Glumica je rekla da joj se nije svideo govor Isakovićeve o samom silovanju, kao i da je o tome govorila na “veoma uvredljiv način”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ona govori o silovanju na takav uvredljiv način da više nije silovanje, nego Lečić je smrdeo, oči su mu bile prazne, nije imao dušu. Ono što je najjezivije je da je Merima Isaković žena u kolicima, a nigde u izveštaju ne piše da ona nije bila tad u kolicima, nego se insinuira da Lečić siluje invalide – rekla je Eva Ras i dodala:

– Da li je došlo u Beogradu vreme da Vi muškarci nemate pravo da živite? Da ja kažem sad posle ove emisije da ste me vas dvojica silovali, takva je sad atmosfera u Srbiji – rekla je glumica i šokirala sve.

Gest Isakovićeve može biti KLJUČAN: Danijelin advokat progovorio o ulozi Merime u postupku protiv Lečića 

Podsetimo, Eva Ras jedna je od prvih koja je stala u odbranu Branislava Lečića, a o tome je već govorila za Objektiv. Šta je rekla, možete pročitati klikom OVDE.

“Odmah da vam kažem…”: Nina Radulović se PRVI PUT oglasila o optužbama na račun Lečića 

Nakon što je Danijela Štajnfeld izašla u javnost sa tvrdnjama da ju je silovao Lečić, ispovest Merime Isaković potresla je Srbiju. Njenu ispovest možete pročitati klikom OVDE.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (26)

  1. Ne Eva nego zrtva silovanja vidi tople oci, divan osmeh i oseti miris i svu lepotu napasnika. Povuci se zeno i zivo sraracki miran zivot, zapitavsi se koji je tvoj greh, te si ostala sama.

    Odgovori

Ostavite komentar