“Osećala sam kako me lomi, boli svaka koščica, ne ovako, MOLIM TE BOŽE!”: Merima opisala zlostavljanje

"Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Posle glumice Danijele Štajnfeld, glumica Merima Isaković izašla je u javnost i u jezivoj ispovesti otkrila gnusne detalje, optuživši Branislava Lečića za pokušaj silovanja.

Nekada velika zvezda, Merima Isaković, glumica koja je sa 16 i po godina upisala Akademiju i ostvarila više briljantnih uloga, doživela je stravičan udes sa samo 21 godinom i ostala nepokretna. Danas živi van Srbije, radi kao psiholog, ali pamti dešavanja iz naše zemlje, te je u ispovesti za “Nedeljnik” prvi put javno iznela tvrdnje da ju je Branislav Lečić seksualno napastvovao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Bilo mi je 18 godina. Jesen 1978. Ugurao me u stan. Skinuo mi haljinu. Ne pokušavaj da vrištiš. Niko te neće čuti. Oborio me na pod. Osećala sam kako me lomi. Boliiii svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te Bože! Ako uspe umreću noćas. Uživa u mom strahu. Osećam taj zadah. Kao miris truleži. Zastrašujuć pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim naš narod da ovo pažljivo pročita. Nasilnik koji je zamalo uspeo da uništi moj život, da ugasi moju mladost, da me kao tama proguta. “Opraštam ti”, rekla sam mu tada, pre četrdeset godina. “Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo.” Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije. Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja”, istakla je ona za “Nedeljnik”.



Izvor: Objektiv.rs, Nedeljnik

Komentari (13)

  1. Jelena Tinska je istakla da zna Branislava Lecica ceo život. "Dve moje drugarice su bile u ljubavi sa njim, on je džentlmen, nežan, nije agresivan", rekla je za Televiziju Prva.

    Odgovori
  2. Da li mislite da ce cerka od Branislava promeniti misljenje o svom ocu zato sto je cerka od Halila (i unuka od Smaila) nalagala i napricala neke gluposti!!! Kao sto ona moze biti ponosna na njega tako i svi ocevi mogu samo pozeleti takvu cerku. Mogu ga oni i dalje razvlaciti po blatu, ne vredi. Biseri i u blatu ostaju biseri

    Odgovori

Ostavite komentar