Eva Ras SUROVO napada Merimu, a Lečića se ne odriče: Ako je kriv, ja ću mu nositi šargarepe u zatvor

"Gospođa sa Novog Zelanda sad se setila da je Lečić 1978. smrdeo", izjavila je ona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Televizija srpske dijaspore,Objektiv.rs/Sara Apostolović

Cela nacija u šoku je zbog potresne ispovesti glumice Merime Isaković o pokušaju glumca Branislava Lečića da je siluje pre 43 godine.

Merima je rešila da ovo sada ispriča kako bi pružila podršku koleginici Danijli Štajnfeld koja je Lečiča prijavila za silovanje, koje se, navodno, dogodilo u maju 2012. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mnogo kolege podržale su glumice u njihovim naporima da svetu pokažu pravol lice Lečića, a glumica Eva Ras ga grčevito brani od Merime, kao i od Danijele pre nekoliko nedelja.

Branislav Lečić “uhvaćen” na Cvetnom trgu: Evo šta radi nakon SKANDALA (FOTO)

“Hoće sad i faraon da ga optuži? Sve je ovo toliko prljavo. Ne branim uopšte Lečića, ali mi čerečimo čoveka kog sud još uvek nije osudio. Gospođa sa Novog Zelanda sad se setila da je Lečić 1978. smrdeo. Ja se ne sećam ni kako su me pre 40 godina voleli, a kamoli da li je neko smrdeo. Zalažem se za pravdu, a ne za nezbrinute dame. Ranije su svi govorili: „On je bio zaljubljen u mene”, a sada: „On me je silovao.” Mislim da su to Amerikanci objavili rat Srbiji, ali preko Danijele, koja radi tamo za neku platu. Ne može Njujork tajms da objavljuje o njoj, ona je i ovde anonimna, a kamoli tamo. Sada odjednom i ova sa Novog Zelanda. Ja se uzdam u sud i sigurna sam da imamo dobre zakone koji mogu da zaustave ovakve žene. Ako je moj prijatelj Lečić ipak kriv, ja ću mu nositi šargarepe u zatvor. Pre neki dan su me u autobusu napali i vikali su na mene: „Vi ste na strani zla, vi ste đubre”, a ja nisam na strani zla, nego istine”, rekla je Eva Ras za “Objektiv”.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

Ostavi komentar

  1. Uvek sam imala respekt prema njoj, naročito zbog njene tragedije i toga sto je nastavila dalje…. Ali na zalost ona je u svojoj nesreci skroz otupela na tudju patnju i nevolju! Sve najbolje Gospodjo Ras!

    Odgovori
    • Gospodja RAS jedna od nasih najboljih glumica (jedino joj poreklo kod fasisoidnih reditelja smeta)je realna i razumna osoba koja pamti i unazad 43 godine pa joj se nemoze spocitavati da nezna sta se tada u filmskom svetu desavalo .Primera radi gospodjica navede tRI imena kao najbolji prijatelji a ovamo se zalila GAGI (jer nije ziv) Hmmmmm

      Odgovori

Ostavite komentar