OBJEKTIV INTERVJU – Moka Slavnić brutalno ponizio Radonjića, pa otkrio šta je rekao Čoviću!

Bez dlake na jeziku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto/Ilustracija

Košarkaši Crvene zvezde oprostili su se od Evrolige ubedljivim porazom od Albe u Berlinu (81:58). Kada se zavesa spustila, momci s Malog Kalemegdana ostali su na pretposlednjem mestu tabele s gorkim ukusom u ustima.

A o tome šta nije štimalo u redovima crveno-belih za Objektiv priča legenda kluba – Zoran Moka Slavnić. Temperamentan, realan i bez dlake na jeziku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ko će drugi da vam kaže bilo šta realno o Zvezdi osim mene? Niko drugi ne sme”, počeo je razgovor za Objektiv popularni Moka i nastavio u svom stilu.

“Pre dva dana sam pričao s Čovićem sat vremena i prva stvar koju sam mu rekao je da je greška bila smeniti Sašu Obradovića. Eh sad, da li je bila greška dovesti ga, to je nešto drugo. Ali, Radonjić nije sposoban da izvuče ekipu, kada sam čuo da je on najtrofejniji trener Zvezde hteo sam da se upi**m od smeha”, nastavlja Slavnić bez zadrške:

“Kada je forma u pitanju i dizanje iste, to zavisi od mnogo faktora, ali ključni je trener, a kada je sadašnji trener Zvezde u pitanju, ja ne verujem u njega ni najmanje i hiljadu puta me je ubedio u to da ne treba verovati u njega.

Prema rečima legende crveno-belih, najveća greška su pogrešno postavljeni prioriteti.

“U Evroligi je potpuno svejedno da li ste deveti ili pretposlednji. To je liga jakih i sitne ribe kao što su Zvezda, Alba, Himki i ostali klubovi, tu su samo da popune mesto među 16 timova. Bilo je tu mnogo utakmica koje je trebalo da dobijemo, kao i onih koje nije trebalo”,  ističe košarkaški stručnjak.

Foto: Printscreen/youtube/Darko Radarko

Pomislite – kako može utakmica da ne treba da se dobije, ali Moka zna šta priča.

“Zvezda se pogubila. Prioritet je ABA liga. Rekao sam Čoviću – iskidamo se da bijemo Panatinaikos u Atini, a onda izgubimo ključnu utakmicu od Budućnosti u Podgorici. Potpuno pogrešan pristup. Pokušavaju da se vade na pandemiju, ali to im pada u vodu jer svima je isto. Što se tiče ABA lige, tu je situacija realna takva kakva jeste. Zvezda i Budućnost imaju najjače timove i oni su viđeni u finalu koje je bitno upravo zbog igranja Evrolige”, rekao je Slavnić, i za kraj dodao:

“Ja sam Zvezdaš i uvek ću to biti, bez obzira na to što me žele što dalje od kluba”.

Piše: Anja Vukašinović

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Moko , baviš se spletkarenjem i ogovaranjem iz razloga što ništa ne radiš i neće te niko.Bio si svetski igrač a kao trener nema te nigde i zbog toga si tu gde jesi. Da nije bilo tvoje lude sujete prema Duciju Simonoviću sedamdesetih godina , Zvezda je trebala da igra u finalu tadašnjeg Kupa Šampiona .Dobro znaš kako si prošao kao selektor košarkaške reprezentacije ! I kao vrhunac cinizma , kao tzv. najveći Zvezdaš otišao si leteći kod Glodara ! Od tebe , dosta je bilo !

    Odgovori
  2. Poslednja u Evroligi! Nemogu da veruje pa morala je biti prva jer tako želi najveći navijač, al jes malo morgen nije ovo Srbija pa da kao u fudbalu posle 5 kola već budete prvaci.

    Odgovori
  3. Sta si onda trazio u Partizanu kad si toliki zvezdas. Ajde Moka prestani da se..s. Ne zele te u Zvezdi jer si je izdao kad si joj najvise nio potreban.

    Odgovori

Ostavite komentar