Licemerje: Dragan Šolak gasi SLOBODU GOVORA! Njegova TV se ogradila od Darka Mitrovića, pa uradili OVO

Đilasova televizija promenila pravila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Nakon što je Darko Mitrović u emisiji uživo dao otkaz na TV Nova S, digla se prašina na društvenim mrežama, a gledanost „Mentalnog razgibavanja” je znatno pala, bar kad je reč o Jutjubu.

Iako je pomenuta televizija uvek potencirala svoju tobožnju nezavisnost i slobodu govora, u međuvremenu su onemogućili komentare na Jutjubu. To ne treba da čudi ako se zna da je isto učinjeno posle diskvalifikacije Vanje Knežević iz „Zvezda Granda”, a i „Grand produkcija” i Nova S, kao i TV N1, u vlasništvu su „Junajted medije”, kojom upravlja kontroverzni tajkun Dragan Šolak, inače blisko povezan s Draganom Đilasom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen

GLEDAOCI RAZOČARANI

Emisija koju je Darko vodio s kolegom Markom Stepanovićem njihov je lični pečat već dugi niz godina i imaju veliku publiku. Nisu menjali koncept emisije ni u jednom trenutku karijere, ali do raskola je na kraju došlo kad se uredništvo Nove S ogradilo od Darkovih stavova povodom vakcine za kovid, što je njega navelo da da otkaz. Njegova poslednja emisija ne može da se nađe na zvaničnom Jutjub kanalu pomenute televizije, ali postoje snimci na drugim profilima.

Nakon što su se utisci slegli, na Tviteru su se pojavili brojni komentari o ovoj televiziji:

„Ništa mu ne zameram, zameram urednicima Nove koji su ga pustili da ima svoju emisiju, a onda objave nešto ovakvo. Bukvalno rascep ličnosti”, „Moram reći da sam protiv cenzure, čak i kad mi strašno smetaju neki njihovi stavovi”, „Da li se nekome on sviđa ili ne, nečija je privatna stvar, ali da čovek ima svoj stav, ima ga stvarno i iznosi ga. Lično, meni se to sviđa i više volim nečije iskreno mišljenje nego licemerstvo”…

Marko je sačekao nekoliko dana, te se oglasio na Fejsbuku.

NISMO ZAVAĐENE PEVALJKE

“Već sam pomenuo u emisiji da Darku želim sve najbolje i u životu i u poslu. Sve što se dogodilo nije posledica našeg sukoba. Nikada se kao zavađene pevaljke nismo prepirali javno niti rekli ijednu ružnu reč jedan o drugom, bez obzira da li smo u tom periodu radili zajedno ili ne. Ako je nekome teško zbog njegove odluke da da otkaz, onda sam to ja. Sa druge strane, mi nismo sijamski blizanci i moja odluka je da ostanem na poslu, što sam Daretu i rekao nekoliko puta. Da li sam znao da će to ispasti baš ovako u programu? To ću sačuvati za sebe, uostalom, to se tiče samo nas dvojice. Naravno da emisija bez Dareta neće biti ista. Ali i Barsa će od leta morati da igra bez Mesija. Emisija mora da ide dalje barem do kraja sezone, a onda ćemo videti”, napisao je Marko, a Darko je na Tviteru najavio novi projekat.

Foto: Printscreen

Lola Stojanović

OSTATAK OVE I OSTALE ZANIMLJIVE PRIČE PRONAĐITE U SUTRAŠNJEM IZDANJU LISTA OBJEKTIV

Foto: Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar