HAOS na Đilasovoj televiziji: Voditelj Darko Mitrović u programu uživo dao OTKAZ (VIDEO)

Drama u studiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Voditelj Darko Mitrović jutros je uživo u programu dao otkaz, dok je išla njegova emisija “Mentalno razgibavanje” na televiziji Nova S, koja je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Pretpostavlja se da je glavni razlog otkaza stavovi koje je prethodnih dana iznosio o vakcinaciji, od čega se ova medijska kuća ogradila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mitrović se u emisiji obratio Junajted Mediji, Novoj S i gledaocima i rekao da je kao autor i voditelj emisije pokušao da stupi u kontakt sa urednicima i da vidi u čemu je problem, ali da nije uspeo.

Mitrović je uživo prozvao Brankicu Stanković, Antonelu Rihu i Ivana Ivanovića navodeći da su oni uređuju emisije i da nedozvoljavaju slobodu mišljenja.

– Ja vam sad dajem otkaz, doviđenja – rekao je Mitrović, bacio bubicu, ustao i izašao iz studija.

Podsetimo, Nova S saopštila je juče da se javno ograđuje od izjava koje protiv vakcinacije u emisiji “Mentalno razgibavanje” iznosi voditelj Darko Mitrović.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Svi novinari pod obavezno da se vakcinisu. Politicari pozicije,"opozicije" i drzavni vrh takodje.E onda zdravstvo, policija, vojska.

    Odgovori
  2. Nisamo obavesteni da ovo nije slobodna zemlja i da svako ima svoj stav pa tako i voditelj Darko a na nama je dali cemo se sloziti sa njim.

    Odgovori
  3. Ako je dao otkaz . Eto koliko su slobodni mediji. Slobodni su samo da kritikuju trenutnu vlast ,a kada se potkače globalna pitanja (vaakcinacija ,kovid ,poreklo nastanka ,i razni belosvetski šljam) to nikako ne sme da se pomisli a kamoli izjavi javno

    Odgovori

Ostavite komentar