Ovako je MANIJAK sa Ceraka vrebao i prepadao decu: Polno uznemiravao pet devojčica!

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je šokirao sugrađane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Policija u Beogradu uhapsila je N. M. (19), zbog sumnje da je tokom februara i marta ove godine na opštinama Rakovica i Cerak polno uznemiravao pet maloletnih osoba

Snimci koji su poslednjih dana kružili na društvenim mrežama uznemirili su i zabrinuli javnost, a policija je juče uspela da uhvati muškarca.

Devojčice ga IDENTIFIKOVALE u policijskoj stanici: Evo kako se pred tužilaštvom BRANIO manijak sa Ceraka

N. M. se na teret stavlja da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

Stres i trauma

Podsetimo, pre nekoliko dana na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je šokirao sugrađane, na kome se vidi muškarac koji po ulazima zgrada presreće devojčice u beogradskom naselju Cerak. Na društvenim mrežama juče se pojavio još jedan jezivi snimak sa kamere iz jedne stambene zgrade.

– Sumnja se da je N. M. za ova dva meseca polno uznemiravao pet maloletnih osoba u Beogradu, na teritoriji Rakovice i Ceraka. Naime, veruje se da je za tri dela polnog uznemiravanja na teritoriji Rakovica i dva na opštini Čukarica – kaže se i dodaje:

– Pretpostavlja se da je uhapšeni danima obilazio oko zgrada u ovim naseljima i da je vrebao priliku, i napadao jedino kada bi maloletnici bili sami. Na svu sreću niko od mališana nije nadanuti niti povređen, ali je sigurno to da su preživeli veliki stres i traumu.

Nakon prvog objavljenog snimka polciija je reagovala i uhapsila M. J. (33) za koga se sumnjalo da je upravo taj “manijak”.

– Devojčice su pozvane na prepoznavanje muškarca koji ih je polno uznemiravao, ali one tada nisu uspele da ga prepoznaju. Muškarac koji je uhapšen pre nekoliko dana, pod sumnjom da je uznemiravao devojčice na Ceraku, oslobođen je, jer je imao alibi. N. M. je u toku jučerašnjeg dana saslušan u Drugom javnom tužilaštvu u Beogradu i branio se ćutanjem – dodatno se objašnjava

Deca žrtve

– Polno je uznemiravao pet devojčica, od kojih je samo jedna starija od 14 godina dok su ostale mlađe. U pitanju su deca i ovo će verovatno da se vodi kao teža pravna kvalifikacija. Tri devojčice su ga prepoznale. Za sada se još uvek ne zna da li mladić živi u ovom delu grada, pa je iz tog razloga “odabrao” da plaši i polno uznemirava devojčice u komšiluku ili je pak otišao dalje od kuće, misleći da ga na ovoj opštini neće prepoznati – kaže se.

Spuštao pantalone pred devojčicom

Na drugom video snimku se vidi da je muškarac, koji odgovara opisu mladića – pokušao da uđe u zgradu odmah posle jedne devojčice. Na svu sreću, devojčica se vratila do vrata i rukom ih gurnula, da se lepo zatvore. Manijak je prišao, već spuštenih pantalona, ali nije mogao da uđe u višespratnicu, pa se dao u beg.

Na video zapisu se vidi da je pre nego što se devojčica okrenula od vrata, deluje kao da ga je videla muškarca, prepala se i otrčala ka stepenicama. Kako se vidi na snimku, on nosi crnu masku, crnu trenerku i jaknu tamnije boje.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar