Negovateljica Sara ukrala od starice nakit i zlatni sat: ON ju je gledao odozgo i priredio joj je užas

Bila je uverena da je niko ne vidi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: lanacion.com.ar printscreen

Argentinka Sara Romero (34) uhapšena je zbog iskorišćavanja bolesnog pacijenta i njegove imovine u svoje svrhe i sada joj prete tri godine zatvora.

Sara Romero bukvalno je ojadila bolesnu ženu Huanitu B. (86) u predgrađu Kordobe tako što joj je pred kraj jedne od smena ukrala oko 3.500 evra iz malog i nezaključanog sefa, u kome su bili i zlatni sat kao i nešto nakita, piše uticajni portal La Nacion.

MEDICINSKA SESTRA Andrea se snimala na poslu: Pokazala koliko je smršala, a onda i tverkovala (VIDEO)

U Saru su Huanitina deca imala poverenja, baš kao i dvoje od troje njihovih unuka. E, upravo taj treći unuk, 17-godišnji Migel bio je “krivac” što je Sara završila u policijskoj stanici.

Iskusna negovateljica zapala je usred epidemije koronavirusa i manjka posla u veliku finansijsku krizu. U policiji je priznala da njena porodica u jednom momentu nije imala šta ni da jede, pa je htela to ili ne, bila primorana da krade.

Rizikovala je svoj položaj u kući i veliko poverenje koje su svi imali da bi orobila staricu, zaboravljajući da kuća ima i drugi ulaz te da unuk Migel tu često svraća posle škole koja je 150 metara udaljena.

Saru je na kraju “izdala” i njena porodica tvrdnjom koja joj nimalo ne ide u prilog, Foto: lanacion.com.ar printscreen

Sara je računala da Migel neće tog dana doći jer je uveliko prošlo vreme kad obično navraća ali se prevarila. On je ušao sa zadnje strane kuće, popeo se na sprat, a onda je odozgo video kako ona nešto radi oko sefa. Posmatrao ju je tiho i zaključio da uzima novac od njegove bake.

Nije želeo da je prepadne ili pripreti, već je odmah sve javio ocu, koji je došao na lice mesta. Sara je negirala da je bilo šta uzela, ali je Huanitin sin pogledao njene kese iz prodavnice i u njima je našao sve. Žena jednostavno nije želela da sakrije “plen” u svojoj torbi.

Policija je kontaktirala Sarinu porodicu koja se nije složila s njenim stavom da je porodica bila u tolikim finansijskim problemima da bi se odlučila za krađu.

Medicinska sestra kovid bolnice tajno snimala par doktora u sobi: Otkrili je, pa joj PRIREDILI ovu ludost



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar