Muž na sahrani oplakivao ŽENINU smrt, a onda mu je s leđa prišla – ONA! Sledio se kad je otkrio istinu

Priča je za nekoliko sekundi dobila dramatičan obrt

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Neverovatan događaj odigrao se u glavnom gradu Gane, na sahrani žene koja je svojom iznenadnom pojavom šokirala muža, familiju i prijatelje.

Akua Mensah (32) navodno je ubijena u predgrađu Akre što je razume se, nemerljivo potreslo njenog supruga Bensija (41) koji je tri dana kasnije neprestano plakao na sahrani.

Kada su se svi razišli i kada je videla da su kod njenog “groba” samo Bensi, njihov 11-godišnji sin i tetka, Akua im je prišla.

Tetka se odmah onesvestila, sin je počeo da vrišti, dok se Bensi ukopao i posmatrao je poput duha.

“Akua, ti li si? Kako je ovo moguće”, pitao se Bensi dok je brisao suze s lica.

Akua je prišla groblju tako što je izašla iz automobila u kojem su bili neki članovi njene familije. Potom je prišla i lupila šamar suprugu.

Ko zna šta bi se dogodilo da Akua pred pokušaj ubistva nije primetila da je neko danima prati, Foto: pulse.com.gh printscreen

Ispostavilo se da je muž prethodno naručio ubistvo žene, jer je ušao u tajnu vezu s koleginicom i nameravao je da ih sve napusti. Znajući da se posesivna i večito ljubomorna Akua s tim neće pomiriti, potplatio je čoveka da je “smakne”.

Ono na šta Bensi nije računao je da će Akua primetiti da je jedan muškarac danima prati i da će ona unajmiti detektiva koji će joj otkriti da je ta osoba – plaćeni ubica.

“Vikao je da mu je žao i da nije znao kako drugačije da ode od mene i porodice. Prijavila sam ga policiji i on više nije moj problem”, rekla je Akua za medije u Akri.

Nesvakidašnji slučaj smrti osobe koja se pojavila na sopstvenoj sahrani obišao je celu Afriku.

“Rekla sam Bensiju da je budala i kukavica i da će loše proći u životu što mi je ovo napravio. Na vreme sam obavestila policiju o svemu. Malo sam imala i sreće što nije išao u mrtvačnicu na identifikaciju već je to uradio neko s moje strane familije ko je znao šta mu spremam”, kaže Akua.

Majka umrla na grobu sina: Pas lajao na telo, a onda su radnici pronašli PISMO koje je otkrilo sve



Izvor: Objektiv.rs, Washington post

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar