Parove “ubila” korona, pa se okrenuli ILEGALNIM donatorima sperme: Za to im traže i po 30.000 dinara

Svaka kriza nosi sa sobom cvetanje crnog tržišta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/dusanpetkovic

Epidemija koronavirusa bitno je uticala na parove širom Evrope koji su se zbog svakodnevnih stresova i pre nove realnosti mučili sa potomstvom.

Očajni parovi tokom epidemije okrenuli su se crnom tržištu nalazeći muškarce koji su bili voljni da za 20.000 do 30.000 dinara prodaju svoju dragocenu tečnost i tako zarade “koji dinar više”.

Mnogi parovi odlučili su se na takav potez jer su usled karantina širom Evrope klinike za veštačku oplodnju jako brzo ostale bez donora.

Pojedini muškarci, prema pisanju Dejli mejla, na izolovanim delovima društvenih mreža, nudili su svoju spermu isključivo u sklopu intimnog odnosa!

Bredli Vajt, otac šestoro dece iz Nortemptona, koji je već bio u prošlosti donator sperme, otkrio je za Sandej tajms da je samo tokom leta od raznih klinika dobio 40 molbi za doniranjem.

“Ja sam davao pre spermu besplatno i davao bi još, ali sam u dogovoru sa suprugom prestao. A čuo sam da na crnom tržištu to cveta, da se od parova traži papreni novac za spermu.

Evropske države, kao i Velika Britanija nisu se još pozabavile zvanično ovim pitanjem sa crnog tržišta, pa deluje da će ilegalno doniranje sperme i u bliskoj budućnosti biti realnost.

Muž i žena zbog karantina ostali bez INTIME, pa doneli najluđu odluku – deca ih gledala u NEVERICIIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar