Sin Džejmsa Gandolfinija će igrati mladog Tonija Soprana: Kaže da seriju nije pogledao do audicije

Snima se film o jednom od najboljih likova svih vremena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Coming Soon

Toni Soprano se već godinama smatra jednim od najboljih fiktivnih likova na televiziji. Sada je u planu film koji bi trebalo da pošalje početke čuvenog Tonija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ulogu je u seriji “Sopranovi” igrao legendarni Džejms Gandolfini. Za ovu ulogu je osvojio tri Emija, Zlatni globus i niz nagrada američkih glumaca. Mnogi su mislili da u novom filmu niko ne može dostojno da zameni čuvenog glumca, ali sada su promenili mišljenje. Autori novog filma doneli odličnu odluku – pokojnog glumca u ulozi Tonija Soprana će zameniti njegov sin Majkl.

Da li ste prepoznali detalje iz starih serija? “Wandavision” kao omaž najboljim sitkomima (VIDEO)

Majkl Gandolfini (19) je dosad bio najpoznatiji samo kao sin slavnog glumca. Tokom karijere je odigrao nekoliko manjih uloga, od kojih je najzapaženija ona u seriji “The Deuce”.

Ovo je Majkl u akciji:

Film će nositi naslov “The Many Saints of Newark”. Zaviriće dublje u svet kultnog filmskog antiheroja Tonija Soprana. Sada ćemo videti kako je njegov život izgledao pre radnje serije, koja prikazuje šta se dešavalo u razdoblju od 1999. do 2007. godine.

“Velika je čast, kao i odgovornost uskočiti u tatine cipele. Radujem se radu sa ovom fantastičnom ekipom koja je stvarala i samu seriju”, izjavio je Majkl.

Mladi glumac je objasnio da seriju “Sopranovi” nije pogledao sve dok nije morao da se pripremi za ulogu mladog Tonija pred samu audiciju.

20 godina od smrti Dragana Maksimovića Makse: Prebijen je u samom centru Beograda, niko mu nije pomogao

“Bilo mi je jako teško da gledam tatu na ekranu. Snimio sam četiri sata njegovih raznih monologa iz serije i prebacio na telefon. Danima sam šetao sa slušalicama u ušima i slušao njegove reči, kako bi ulogu mogao što bolje da izvedem”, rekao je glumac i dodao:

“Imao sam poverenje u autore serije. Znao sam da mi ne bi dali ulogu ukoliko ne misle da je dobro izvodim, znam da mi ne bi dozvolili da ovo upropastim.”

Najbolji pokazatelj za Oskare: Kompletna lista nominovanih za “SAG” nagrade



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar