RUŽA iz serije “Tajna vinove loze” privatno je vodila tešku BITKU: Umorila sam se, ne mogu više!

Glumica iskreno progovorila o svom zdravlju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Printscreen/Youtube

Glumica Anita Mančić tumači ulogu Ruže u seriji “Tajna vinove loze”, a privatno je i slična ulozi koju timači jer vodi svoje velike i teške životne borbe.

Jedna od najvećih borbi koju je Anita godinama vodila, jeste i borba za potomstvo. Sa suprugom Bojanom, grafičkim dizajnerom, dugo je pokušavala je dobije dete, prošli su i vantelesnu oplodnju, ali nažalost nisu uspeli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Anđelka Prpić progovorila o PSIHOTERAPIJI, pa spomenula bivšeg: To je kao da vam ubrizgaju SERUM istine

“Deset godina vodila sam tešku borbu da postanem majka, nažalost bezuspešno. To je veliki atak na organizam. Telo je počelo da se buni, zato sam odustala od te borbe. Razmišljala sam i da usvojim dete”, rekla je Anita Mančić u razgovoru za “Blic ženu”.

foto: Printscreen/Youtube

Svuda, kaže, postoje srećni i nesrećni ljudi, a ona se, kad joj je teško, skloni od svih kao mačka koja liže ranu dok je ne zaleči. Tu najveću žensku ranu vida tako što vodi humanitarnu glumačku trupu za decu sa Daunovim sindromom. Voli da usreći druge, a to ide dotle da njeni prijatelji tvrde da je bolja za druge nego za sebe.

“Kad me stigne tuga, ućutim se da je preživim. Kad bih zbog nekih stvari počela da plačem, nikad ne bih prestala. Zato ne počinjem”, rekla je Anita.

Bila je jedna od naših NAJLEPŠIH glumica, napustila je Srbiju i udala se za POLITIČARA u Italiji (FOTO)

Anita je iuspričala i da joj je želja bila da studira građevinu i da projektuije mostove, ali prijemni ispit na FDU bio je nekoliko ranije i primili su je iz prve.

“Kao većina naših glumaca, i ja živim od danas do sutra. Ne gradim oreol zvezde. Ova profesija ništa mi nije uskratila, navikla sam se na neizvesnost. Ali iako svoj posao mnogo volim, ne preporučujem ga nikom”, rekla je iskreno glumica.



Izvor: Objektiv.rs, Blic Žena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar