Najnesrećniji trenutak za film o kanibalizmu: Bliske kolege Armija Hamera snimaju neobično ostvarenje

Holivudskog glumca je niz žena i bivših devojaka optužilo da je kanibal i da ih je seksualno zlostavljao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Sony Pictures Classics

Armi Hamer je u novu godinu ušao sa nizom ozbiljnih optužbi. Niz bivših devojaka i žena ga je optužilo da ih je seksualno zlostavljao, ali i da je kanibal. Reč je o jednom od najvećih skandala u Holivudu, a sada priča postaje još čudnija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Hamer se proslavio filmom “Zovi me svojim imenom” režisera Luke Gvandenjina. A samo nekoliko nedelja nakon prvih optužbi objavljeno je da će Luka snimati film koji predstavlja “ljubavnu priču o kanibalizmu” pod nazivom “Bones and all”. Glavnu ulogu će igrati druga zvezda filma “Zovi me svojim imenom” Timoti Šalame.

Stiže film “Peaky Blinders”: Tomi Šelbi se neće tako lako povući

Film je zasnovan na romanu Kamile Deangelis iz 2015. godine, koji prati proputovanje Maren Jirli dok traga za ocem kog nikad nije upoznala, u nameri da sazna zašto ima potrebu da ubije i pojede one koji je vole. Međutim, nije postojao gori tajming za ovakav film.

Hamer je tokom poslednjih nedelja dospeo u žižu javnosti zbog seksualno agresivnih Instagram poruka koje su procurele na internetu. Jedna od njih je bila ta da je jednoj ženi napisao da je on “100% kanibal”, koji želi da joj “pije krv”. Usledile su i mnoge druge optužbe, bivša devojka glumca je govorila da je želeo da joj “izvadi rebra”.

40 godina “Mućki”: Rečenica “sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri” na poštanskim markicama

Brojne žene su tada javno progvorile o Hameru, a njegova bivša supruga, Elizabet Čejmbers, s kojom se razišao u julu prošle godine, nije komentarisala ove navode. Ipak, Elizabet se oglasila, primetivši nesrećni trenutak objave kastinga za film o kanibalizmu, jer je objavila komentar na Instagramu, koji glasi.

“Nemam. Reči. Sedmicama pokušavam da rezonujem sve šta se dogodilo. Šokirana sam, slomljenog srca i razorena. Slomljeno srce na stranu, slušam, i nastaviću da slušam i sebe podučavam o ovim delikatnim temama. Nisam bila svesna koliko toga ne znam. Podržavam svaku žrtvu napada i zlostavljanja i urgiram na svakoga ko je iskusio ovakav bol da potraži pomoć koja mu je potrebna. Za sada više neću komentarisati ovu temu. Moja pažnja će biti usmerena na našu decu, na moj posao i na ozdravljenje u ovom neverovatno teškom periodu”, napisala je ona.

Sve nominacije za Zlatni globus: “Borat” iznenadio publiku, posthumno priznanje za Čedvika Bozmana

Takođe, Hamer je odustao od uloge u seriji “Ponuda”, o snimanju filma “Kum”. Pre toga je stigla i novost da neće više biti uključen u projekat “Shotgun Wedding” sa Dženifer Lopez.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar