40 godina “Mućki”: Rečenica “sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri” na poštanskim markicama

Reč je o jednoj od najznačajnijih britanskih serija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Comic Relief: Red Nose Day

Kultna serija “Mućke” važi za jednu od najčuvenijih britanskih komedija, a ove godine se proslavlja 40 godina postojanja ovog ostvarenja. Upravo u tu čast je britanski “Royal Mail” najavio seriju poštanskih markica sa likovima i najpoznatijim citatima iz serije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Serija se emitovala od 1981. do 1991. prve, a imala je i nekoliko specijala, od kojih je poslednji emitovan 2003. godine. “Mućke” se smatraju jednim od najboljih sitkoma svih vremena. Sada su se Del Boj, Rodni, Bojsi i ekipa našli na britanskim poštanskim markama.

Rakija je NAJBOLJA, a HRAM božanstven! Emotivna ispovest Bojsija iz “Mućki” za Objektiv o Srbima i Srbiji

Ukupno će u prodaju biti pušteno 12 markica. Četiri prikazuju glavne likove, dok ostalih osam na sebi nosi čuvene citate iz serije. Najviše interesovanaj su fanovi izrazili mrema markici na kojoj se nalazi Del Boj sa rečenicom “sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri”.

Među ponuđenim iznenađenjima se nalaze i uramljene markice sa potpisima Dejvida Džejsona (Del Boj) i Džona Čalisa (Bojsi).

Markice izlaze u prodaju 16. februara.

Ovako izgledaju nove markice:

“Serija je poznata po odličnim toplim likovima, tekstu i citatima. Postala je jedna od najvoljenijih serija na televiziji. Želimo da ovekovečimo 40 godina od kako porodica Troter pravi razne “mućke”, rekao je Filip Parker iz britanske pošte “Royal Mail”

Režiser filma “Bojsi u Beogradu” za Objektiv: “Ideja je bila da Srbiju prikažem u najboljem svetlu”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar