Vraćamo se u Vakandu: Nova Marvelova serija će biti smeštena u svet Crnog pantera

Saznaćemo priču o drugim Crnim panterima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ LOGAN

Marvel je fanove iznenadio vešću da je u toku priprema serije o Vakandi. Ovo ostvarenje bi trebalo da pokaže avanture nekadašnjih Crnih pantera, ali i da se bavi kulturom ove fiktivne afričke zemlje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Režiser filma “Crni panter” Rajan Kugler će biti autor ovog projekta koji će se emitovati na striming servisu “Dizni plus”. Kugler je sada potpisao petogodišnji ugovor sa Marvelom. Najverovatnije će serija nositi naziv “Kraljevstvo Vakande” i biće inspirisana serijom stripova “Crni panter i intergalaktičko kraljevstvo Vakande”.

Ko je zaista Skarletna veštica? Marvelova najmoćnija superheroina je Srpkinja

Još ne znamo ko će biti glavni junaci ove serije, ali Kugler će sa radom početi odmah nakon kraja rada na filmu “Crni panter 2”. Film bi trebalo da počne da se snima tokom leta, a u bioskope bi trebalo da stigne tokom 2022. godine.

Rajan Kugler je morao da piše potpuno nov scenario, pošto je glavni glumac “Crnog pantera” Čedvik Bozman iznenada preminuo u avgustu prošle godine. Marvel je naglasio da neće angažovati drugog glumca da odigra lik T’čale, već da će se priča okrenuti drugim likovima koje smo već upoznali u prvom filmu.

Preminuo Čedvik Bozman, glavna zvezda “Crnog Pantera”

Kugler je prethodno ogromnu popularnost stekao filmom “Krid” sa Majklom B. Džordanom i Silvesterom Staloneom u glavnim ulogama. Dva dela sage o Adonisu Kridu predstavljaju šta se dešavalo sa Rokijem Balboom i sinom Apola Krida.

Kroz Objektiv: Šta će se desiti sa “Crnim panterom 2” nakon smrti Čedvika Bozmana?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar