“Ništa lepše od mirisa plena”: Majka vodi bebu u lov, pa je tera da MAZI mrtve životinje (FOTO)

Pratioci na mrežama zgroženi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/gabay27

“Ništa lepše od mirisa plena posle lova”, napisala je mlada majka Gabrijela Šejker iz Kolorada jednom prilikom na Instagramu.

Gabrijela se ponosi činjenicom da već nekoliko godina “briljira” u lovu, kao i da ne može da zamisli vikend bez makar jedne “ustreljene divljači”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gabrielle shaker (@gabay27)

“Dok drugi izlaze u kafiće i provode se po klubovima, ja sedim u zasedi i čekam mog jelena”, napisala je Gabrijela u jednom postu pre epidemije koronavirusa.

Ova žena neobičnog hobija pohvalila se nedavno na Instagramu da i svoju nedavno rođenog sina od malena uči veštinama lova, iako on ni ne zna šta je to.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gabrielle shaker (@gabay27)

“Mene je učio otac dok još nisam prohodala kako da držim pušku i čekam plen u zasedi. Isto radim svom sinu, uz podršku muža naravno”, kaže Gabrijela.

Pratioci su zgroženi njenim “prenošenjem znanja detetu“.

“I nije ti neki hobi da učiš sina istom”, “Mene bi bilo sramota da dete učim ubijanju od malena. Ne bih smela u ogledalo da se pogledam”, “Ova žena živi za krv i ubistva”, “Sad ću te otpratiti zauvek. Zbog takvih kao što si ti voleo bih da nas korona sve pobije”, bili su neki od komentara besnih pratilaca.

Glumio pred ženama da je cenjeni DOKTOR: Zavodio ih sve dok im nije uzimao ISTU stvar, a onda je pogrešio



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar