Glumio pred ženama da je cenjeni DOKTOR: Zavodio ih sve dok im nije uzimao ISTU stvar, a onda je pogrešio

Mislio je da će mu plan prolaziti doveka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Get West London/Dailystar

Punih 5 godina Amir Tofangsazan (33) uspevao je da vara devojke i žene širom Velike Britanije lažno se predstavljajući kao cenjeni doktor nekoliko bolnica u Velikoj Britaniji, a ponekad i u drugim delovima Evrope.

Prevara mu je prolazila puno puta, ali je i dva puta zbog toga završavao u zatvoru. Sada je po treći put pred sudom i čeka ga drastična kazna.

Ugrađivao parovima kamere po kući, pa ih GLEDAO u krevetu: Otkriven kada mu je jedan detalj promakao

Amir je 2015. počeo da posećuje aplikacije za upoznavanje poput Plenty of Fish i Bambla, a onda i Tindera na kojem je “okončao” svoju “doktorsku” karijeru. Žene je mamio pričama da je visokorangirani doktor na traumatološkom odeljenju Univerzitetske bolnice u Londonu.

Delovao je kulturno, prijatno, uvek raspoloženo za razgovor, pa su one redom pristajale na sastanke s Amirom. Kad ne bi imao inspiraciju za doktorske sage, prodavao im je priče o tome da je poznati advokat ili agent nekretnina.

Nasamarene žene su redovno davale novac “opljačkanom doktoru”, Foto: Pixabay/Free-Photos

Kada bi se našao s njima, Amir je skenirao pripadnice suprotnog pola i njihovo materijalno stanje po garderobi, cigaretama koje puše, automobilima (ako voze) i odabiru restorana.

Potom bi gledao kako zna i ume da im iskamči neki novac, govoreći da su ga upravo taj dan opljačkali i da su mu sve kartice blokirane. Nekoliko desetina žena mu je u periodu od 2015. do 2019. godine dalo ukupnu sumu od najmanje 40.000 evra koje je on trošio potom za svoje potrebe.

Sa ženama je retko kad išao u krevet jer bi mu intimiziranje stvorilo dalje probleme kako da vraća novac, pa se sve završavalo eventualno sa “maženjem za laku noć”. Posle uzimanja novca, bacao bi kartice telefona i menjao profile na sajtovima za upoznavanje. I tako u nedogled.

Neverovatno je da je Amir 5 godina živeo sa novcem svojih devojaka za jedno veče, Foto: Get West London printscreen/Dailystar

U periodu od 2015. do 2019. godine 3 žene su otkrile da su prevarene tako što su išle u bolnice gde je Amir govorio da radi i shvatale su da su nasamarene. Tada bi policija u dosluhu sa sajtovima za upoznavanje i preko IP adresa dolazila do Amira.

U poslednje dve godine, dakle otkako je ponovo bio na slobodi, Amir se opredelio da kao “doktor” okuša sreću na Tinderu.

Krajem prošle godine je uhvaćen kada je poželeo da u svoj plan ugradi i malo seksa. Tada je uz oprobani recept uglednog doktora koji je opljačkan uspevao da 6 devojaka namami i na seks, naravno u njihovom smeštaju, ali je tu napravio i greške.

Dve su ga u polupijanom stanju slikale, dok su ga ostale devojke proveravale, u želji da s njim uđu u vezu tražile u pomenutoj bolnici u Londonu, pa kad bi se uverile da su nasamarene, prijavljivale su kao prethodne žene na aplikacijama za upoznavanje. Klupko se odmotalo i Amir je pred Novu godinu konačno i uhvaćen. Po treći put.

Prvi put izašla s dečkom: Na rastanku joj postavio NAJBOLESNIJE pitanje – znala je da otvara vrata pakla



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar