DRUGA OSOBA

Folkerka smršala 50 kilograma: Sada je prava BOMBA, a evo kako se otarasila suvišnih kilograma (FOTO)

Dugo je pokušavala da smrša, a onda je pronašla pravi put do idealne figure

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Srpska folk pevačica Anica Milenković  tokom dvehiljaditih važila je za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj estradi. Pre 13 godina odselila se u Ameriku, gde se drastično ugojila nakon dva porođaja.

Dugo se mučila zbog suvišnih kilograma, a onda je uspela da smrša neverovatnih 50 kilograma. U razgovoru za “Hit” pevačica je otkrila kako joj je to pošlo za rukom.

ŠOK TRANSFORMACIJA: Kaja Ostojić nekad i sad je druga osoba! Pogledajte šta je sve radila na sebi (FOTO)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila, jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem, jer sam sklona gojenju. Kada sam pre 12 godina rodila ćerku Barbaru, uspela sam da oslabim, a onda je usledila druga trudnoća. Opet sam smršala, ali je moj sin Filip rođen bez sluha i ugradili su mu implant kada je imao godinu dana. Zbog njegovih operacija i stresa počela sam naglo da se gojim”, priča Anica.

Neverovatna TRANSFORMACIJA Milana Marića! Zbog “Tome” smršao 24 kg, pogledajte izgled PRE i POSLE (FOTO)

Kada se Filip oporavio i počeo da čuje i govori, pevačica je rešila da liniju dovede u red. Za samo šest meseci je uspela da promeni navike i vrati mladalačku liniju.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ????? ?????????? (@anica_milenkovic_official)

“Pila sam razne preparate, držala sam dijete, išla kod lekara, ali sam brzo odustajala. Po preporuci prijatelja, 2018. godine došla sam do nutricioniste i fitnes trenera Klaudije Addemi. Rekla sam sebi: ‘Sve sam probala, ne košta me ništa da probam i sa njom’. Tada je počeo da mi se menja izgled, ali i život. Sa njenom ishranom sam za kratko vreme, od juna do decembra sa 115 kilograma spala na 63. Želim da imam 58 kilograma i udem ka tom cilju”, otkriva Milenkovićeva.

“Naučila me je šta je potrebno njenom organizmu. Nisam razmišljala šta ću da jedem jer mi je ona pravila jelovnik. Prva dva meseca mi nije dozboljavala da vezbam jer sam bila teška”, ispričala je on.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ????? ?????????? (@anica_milenkovic_official)

Foklerka je priznala da joj je u početku bilo teško i da je razmišljala da odustane.

“Nisam mogla bez hleba i slatkog, ali posle prvih sedam dana nisam više imala problem. Najgora su prva tri dana novog režima. Htela sam da odustanem, ali je Klaudija stalno bila uz mene, nije mi dozvoljavala. Kada sam posle tri dana videla koliko sam se osećala dobro i primetila da više nisam naduta i namam glavobolje, nisam ni pomišljala da odustanem. Kada se danas pogledam u ogledalo, vidim zdravu ženu lepog izgleda i znam da više neću dozvoliti da se to promeni”, zaključila je ona.



Izvor: Objektiv.rs, Hit

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar