Fudbalska reprezentacija igra prvi meč na američkoj turneji: Maksimalno ozbiljnim pristupom do pobede

Drugi susret na turneji Srbija će odigrati 28. januara protiv Paname

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: fss.rs

Fudbalska reprezenatcija Srbije večeras od 22 sata igra prvi prijateljski meč protiv Dominikanske Republike u Santo Domingu.

Seniorski tim sastavljen od igrača iz domaće Superlige, izuzev Ranka Veselinovića iz Vankuvera, na američkoj turneji vodi selektor mlade reprezentacije Ilija Stolica. “Orlovi” su sinoć odradili poslednji trening na stadionu „Feliks Sančez“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Dočekani smo ovde sa velikim respektom, našu utakmicu predstavljaju sa velikim poštovanjem i uvažavanjem. Posebno ističu da je ovo za njih istorijska utakmica, jer nemaju prilike da ugoste evropsku selekciju”, rekao je Ilija Stolica, selektor mlade selekcije koji za ovu priliku vodi selekciju Srbije.

“Imaćemo maksimalno ozbiljan pristup, bez obzira što nam se igrači nalaze na sredini pripremnog perioda. Morali smo takođe da promenimo vremensku zonu i klimu. Ovde smo četiri dana, verujem da ćemo pokazati da smo se adaptirali”, dodao je Stolica.

Stručni štab je upoznao igrače sa kvalitetom domaće selekcije.

“Više smo ipak fokusirani na nas, kako mi hoćemo da radimo i funkcionišemo. Moram da naglasim da sam prezadovoljan odnosom i pristupom igrača prema obavezama, lako su prihvatili sve zahteve. Domaćin je nedavno igrao sa Portorikom (0:1), imaju nekoliko zanimljivih igrača koji nastupaju u Evropi. Kvalitet je na našoj strani, očekujem da nametnemo svoju ideju u igri”.

Drugi susret na turneji Srbija će odigrati 28. januara protiv Paname.

Čekanju je došao kraj: Određeni termini za nastavak Superlige – derbi u Novom Sadu otvara proleće!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar