Marija na ŠALTERU 8 meseci potkradala sugrađane, a onda ju je UHVATIO kolega kad je napravila ovu grešku

Bila je nesmotrena i to joj se obilo o glavu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/ABC7

Amerikanka Marija Mekin (36) iz Omahe, država Nebraska, uhapšena je nakon što je otkriveno da je u jednoj banci u centru grada 8 meseci potkradala klijente.

Mekinova je išla dobro oprobanom metodom, viđenom i u drugim, naročito evropskim zemljama, tako što je skidala novac sa nečijeg računa a onda ga je prisvajala.

Misterija nestanka Danijele: Izašla u kafić pre 6 meseci i od tada je nema, a sada se pojavio JEZIV trag

Kada bi skinula novac sa tuđeg računa, odmah bi pristupala upadu na treći račun klijenta banke i sa njega bi uzimala novac popunjavajući “rupu” na prethodnom računu. I tako u krug.

Marija je pazila da skida novac sa računa onih klijenata koji ga retko podižu i čiji je bankovni račun “težak”, pa su šanse da primeti, na primer da im nedostaju dve ili pet hiljada dolara skoro pa ravne nuli.

Međutim, nije bio klijent taj koji je otkrio Mariju i njenu podvalu, već kolega s posla. Jednog prepodneva morala je hitno da izađe napolje i ostavila je upaljen kompjuter na svom mestu.

Misleći da je otišla s posla, kolega je seo na njeno mesto u nameri da je zameni i tada je video da je upravo sa nečijeg računa skinula 4.500 dolara i prebacila na svoj koji je otvorila u Minesoti.

Potom je kliknuo na njen račun i pogledao ogroman broj transakcija koji je Marija odradila u poslednjih 8 meseci – sve iz banke u kojoj radi.

Kolega je momentalno prijavio Mariju slikavši sve što je našao ako bude bio potreban dokaz. Policija je došla do sume od 240.000 dolara koliko je Marija Mekin skidala s tuđih računa za samo 8 meseci.

Sara od dementnog čoveka ukrala 150.000 evra za svoje venčanje i odmor: Razotkrio je OVAJ detalj



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (14)

  1. o Boze.. Taj novac od bogatih klijenata sigurno nije 100% posten kao prvo ti projektujes situaciju u Srbiji na SAD, kao drugo i u Srbiji ima bogatih, a da nisu lopovi btw 240000$ sto je sebi stavila na racun nju cini sirotinjom kojoj treba pomoc? to j eposteno zaradjen novac?

    Odgovori

Ostavite komentar