Sara od dementnog čoveka ukrala 150.000 evra za svoje venčanje i odmor: Razotkrio je OVAJ detalj

Užasan postupak majke troje dece

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MEN Media printscreen

Sara Ejkenhed (37) iz okoline Mančestera uhapšena je nakon što je otkriveno da je opljačkala starijeg pacijenta koji je patio od demencije.

Sara, inače negovateljica i majka troje dece zaposlila se u firmi za čuvanje starih lica pre godinu dana i nakon 2-3 meseca primetila je koliko je uznapredovala bolest kod jednog od pacijenata koje je čuvala.

Pritom je imala pristup i njegovom sefu, jer joj je pacijentov sin dao šifru za “ne daj Bože”. Brzo je Sara u sefu proverila šta ima zapanjivši se – oko 200.000 evra stajalo je u posebnoj pregradi u zidu.

Videvši da je pacijentovo stanje sve gore, a pošto je planirala venčanje s momkom kao i odmor s njim i decom, smislila je da čoveka opljačka i brzo da otkaz da je ne bi niko pronašao posle.

Nakon što je ukrala novac, gazdi firme je dala otkaz, te je u roku od nedelju dana organizovala venčanje, uplativši novac i za odmor.

Posle mesec dana, kada sev vratila kući, sačekao ju je poziv za sud. Znala je o čemu se radi, ali joj nije bilo jasno kako je otkrivena, kada je znala da sin ocu dolazi u posetu jednom u 6 meseci jer živi u SAD, a u međuvremenu je pronađen drugi negovatelj za njega.

Ispostavilo se da je bila ugrađena kamera u sobi gde je sef i da je upravo sin to uradio kako se ništa ne bi dogodilo s njegovim ocem ili imovinom u kući, odnosno ako se desi – da se brzo otkrije ko je bio počinilac.

Saru Ejkenhed sada čekaju 2 godine zatvora.

Sestra ukrala od 3 umiruća kovid pacijenta pare i zlato: ČASTILA se za Božić, a onda je sudbina KAZNILA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar