Iznajmio devojku na 3 sata: Sve je lepo počelo, a onda je PREŠAO GRANICU, pa je žestoko kažnjen

Momak je poželeo da ode dalje nego što je smeo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/drobotdean

Dodirivati svoju devojku na javnom mestu nije greh, niti je naravno kažnjivo, ali stvari se rapidno menjaju ako ste u društvu osobe koju ste iznajmili.

Sve veći broj mlađih stanovnika Japana, Koreje i Tajvana upražnjava praksu iznajmljivanja devojaka zbog usamljenosti i nesigurnosti prema ženama. S njima je moguće šetati, pričati, ići u bioskop, na kafu i ručak, pa čak se i zagrliti, ali ne i ljubiti. Taman posla nešto još dalje od poljupca.

Gledao je ceo Balkan: Krišom snimao suprugu u sobi, pa video okačio na internet – sada PROKLINJE taj dan

A mladi Čen (19) sa Tajvana prešao je granicu zbog koje je kažnjen. Drastično.

Čen je preko agencije “Love acting Extra” iznajmio devojku na 3 sata i platio ju je 260 dolara. Pritom nije želeo da je upoznaje kao svoju devojku sa drugarima ili porodicom, već prosto da se šeta s njom.

Čenu je lepo krenuo prvi sat, budući da su devojka i on šetali i ćaskali. U drugom satu su otišli u restoran na kafu, a onda i na ručak. Čen je poželeo da sedne do nje. Ona se malo namrštila ali je pristala.

Tu je Čen preterao. Počeo je da je dodiruje po kosi, a onda i po butinama i pokušavao je da je ljubi. Ona mu je rekla da je to strogo zabranjeno i da će alarmirati obezbeđenje agencije ako nastavi tako, ali on nije mario za upozorenja.

Ipak, Čen ju je vratio na početak mesta gde su se našli i ispoštovao je trosatno “druženje”. S tim što nije računao da će devojka odmah po odlasku od njega ući u policijsku stanicu i prijaviti ga.

Čen je priznao da je prešao granicu, ali uzalud sve. Odmah je bačen na mesec dana u zatvor i morao je da plati 6.420 dolara za uznemiravanje iznajmljene devojke.

Oženjeni šef rizikovao sve da se usred karantina vidi sa sekretaricom Anom: Ovaj DETALJ ga je uništio



Izvor: Objektiv.rs, Oddity central

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar