Oženjeni šef rizikovao sve da se usred karantina vidi sa sekretaricom Anom: Ovaj DETALJ ga je uništio

Bio je spreman da za nju učini sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Anna Colwell

Mark Endrjuz (49), šef vatrogasne stanice Zapadnog Saseksa u Engleskoj nalazi se pod istragom zbog kršenja mera tokom karantina a za sve je kriv podatak da se “do ušiju” zaljubio u bivšu sekretaricu Anu Kolvel (34).

Mark i Ana bili su kolege tokom prošle godine, a onda je on u septembru dala otkaz kada je pronašla bolji posao.

Trudna majka (27) ŠESTORO dece traži muža: Objavila koje USLOVE on mora da ispuni, svima skočio pritisak

Marku, inače oženjenom muškarcu i ocu blizanaca, to je jako teško palo, jer je razvio snažne simpatije prema Ani i ona je to znala.

Međutim, sve do decembra među njima se ništa privatno nije dešavalo. Tada je Mark krenuo da je zatrpava dečačkim porukama i ona je poželela da se vide. Njemu se ostvarila ogromna želja i usred karantina je napustio dom otišavši 60 kilometara dalje do nje.

Tokom karantina je to ponovio još dva puta, iako je supruga postala sumnjičava gde ide, ako tokom godine kao šef stanice nije imao takve izlete i “iznenadne pozive” na koje se vadio.

Foto: westsussex.gov.uk printscreen

Uoči Nove godine, otkriveno je da Mark ima aferu sa Anom tako što je ona nesmotreno na Instagram stori postavila zajedničku sliku iz njene kuće, uz nacrtana srca, razume se. To su videle neke njegove kolege koje prati Markova supruga na Instagramu i u roku od nekoliko sati sve se otkrilo.

Mark je sada izbačen iz kuće, a i prijavljen za kršenje mera karantina zbog čega je suspendovan s posla, sa velikom šansom da se nikad više ne vrati. Što je još gore, smanjiće mu se šanse i da pronađe posao u struci posle ove afere.

Ana se u 2021. povukla od Marka i rekla mu je da ne želi više da učestvuje u toj priči jer ju je lagao da se u međuvremenu razveo. Mark je sada na veoma tankom ledu.

Uhapšena lažna ZUBARKA: Vodila pacijente na tajne LOKACIJE, a evo šta joj je policija našla u kompjuteru



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar