Omiljena izmišljena devojčica: Evo kako sada izgleda Pipi Duga Čarapa (VIDEO)

Da li biste je prepoznali?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Time Bandito

Pipi Duga Čarapa je idalje mnogima omiljena izmišljena devojčica. Uz nju su odrasle generacije, a mnogi se rado prisećaju njenih avantura.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sećate li se ovog dečaka iz filma “Sam u kući”? Kevinov je rođeni brat i jedan od najpoznatijih glumaca

Ogroman broj serija, knjiga, crtaća i filmova je napravljen o ovoj junakinji i svi smo želeli da budemo bar malko neustrašivi kao ona. Međutim, domaća publika najbolje pamti švedsku seriju koja je očarala gledaoce, a davala se pre više od 50 godina.

Najpoznatija glumica koje je odigrala Pipi je šveđanka Inger Nilson. Inger je gumica i pevačica, a pre 50 godina je očarala i prikovala gledaoce za male ekrane. Ona je odavno naspustila svet glume, sada ima 61 godinu. Međutim, uvek se rado seća uloge koja ju je proslavila.

Šta gleda Srbija? Ovo su najpopularniji filmovi u domaćim bioskopima tokom prethodne nedelje

Inger se sada bavi običnim poslom, naime ona radi kao sekretarica i Stokholmu. Posle Pipi je prihvatila samo nekoliko manjih uloga. Poslednju seriju je snimila u Nemačkoj 2007. godine pod imenom “Der Kommissar und das Meer” 2007. godine. Pojavila se i u filmovima “Gripsholm”, The Here After” i “Black Circle”.

Kada biste je sreli sada ne biste je prepoznali, ali ona nije izgubila svoj prepoznatljiv osmeh i neverovatnu harizmu po kojoj je pamtimo.

Ovako Inger sada izgleda:

TOP 10 – Najbolji novogodišnji i božićni filmovi!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar