Sećate li se ovog dečaka iz filma “Sam u kući”? Kevinov je rođeni brat i jedan od najpoznatijih glumaca

Osvojio je Zlatni globus i bio je nominovan za nagradu Emi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Madison Sicca

Praznici su pravo vreme za ponovno gledanje filmova “Sam u kući”. Međutim, da li se sećate malog rođaka Fulera Mekalistera, dečaka koji je publiku razoružao svojim pojavljivanjem?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovaj dečak je omiljen lik mnogima iako se ukupno pojavljuje samo par minuta u filmovima “Sam u kući 1” i “Sam u kući 2: Izgubljen u Nujujorku”. Međutim, mnogi ne znaju da je reč o glumcu Kiranu Kalkinu, rođenom bratu Makolija Kalkina, koji je u filmovima igrao dečaka Kevina.

Tokom poslednjih godina Kiran je postao mnogo popularniji od svog starijeg brata. Počeo je da važi za jednog od najperspektivnijih mladih glumaca. Iako glumi od detinjstva, tek sada je osvojio prestižnu nagradu Zlatni globus i bio je nekoliko puta nominovan za nagradu Emi. Našao se na listi najtraženijih glumaca današnjice.

TOP 10 – Najbolji novogodišnji i božićni filmovi!

Publika je Kirana zaista otkrila u nagrađivanoj seriji “Naslednici” (Succesion). Reč je o satiričnoj drami sa elementima komedije u kojoj Kiran igra u jednu od najzapaženijih uloga. On je Roman Roj, jedan od sinova čuvenog biznismena koji sa porodicom ulazi u raspravu ko će naslediti očevu firmu. Njegova gluma je pohvaljena od strane nekih od najznačajnijih svetskih zvezda, a postao je vrlo brzo jedna od najvećih zvezda ove serije.

Ovo su njegove najbolje scene:

Tužna priča velike glumice: Žena sa golubovima iz filma “Sam u kući 2” će vas ponovo rasplakati



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar